"Twilight" este mult mai frumos. Este filmul care m-a impresionat si mi-a placut cel mai mult din toate filmele pe care le-am vazut. Il ador. Deabea astept sa apara "Twilight Saga Breaking Dawn".
Eu aleg The Vampire Diaries deoarece imi place mai mult povestea, personajele si actorii...
3 voturi The vampire diaries, 7 voturi Twilight... Cei care au votat cu filmul care va acumula cele mai multe voturi pana maine(21.08.2011) vor primii vot.(Inteligent sau Folositor)
5 voturi The vampire Diaries, 10 voturi Twilight
Casticator: Twilight.
Felicitari tuturor care a primit voturi!
Eu aleg categoric The Vampire Diaries (TVD)... Elena e cu mult mai frumoasa decit Bella, Stephen e cu mult mai frumos decit Edward.Dar de Damon nici numai vorbim.
Twilight...:d
Mi s-a parut mult mai interesant...dar actori au jucat la fel de bine si in The vampire diaries.Dar pur si simplu Twilight ma atras mai mult!
Bye:*
Twilight este cel mai tare film de vampiri si dragoste, este foarte inteteresant, deci twilight.
The Vampire diaries clar desi imi place si Twillight. Povestea din The Vampire Diaries mi se pare m-ai interesanta decat cea din Twillight.
RainUmbrella întreabă: