Naspa. voi nu sunteti prea normali. oricum, cei mai tampiti sunt cei ai consolelor, vai de mine sa dai peste unu, pleci cu iq-ul scazut dintr-o convorbire cu ei
Dar de ce nu suntem normali draga Endoryus? Tu ai incercat vreodata sa te uiti la el? Complet? Ai inteles ceva? E foarte bine conceput, dar din pacate multi isi dau cu parerea asa ca tine si generalizeaza.
.cine generealizeaza? vezi ca incurci persoanele. eu ziceam ca e aiurea sa fii un fanboy pentru ca motto-ul vostru e" "" e cel mai bun, cel mai "misto" altul nu e la fel". de aia e prostesc sa fii un fanboy. si da am vazut tot naruto, cat si manga am citit tot, am vazut si sfarsitul. de fapt anime-ul il vad de 6 ani deja.
"Ai inteles ceva?" , hai ca daii in altele. nu trebuie sa fii Einstein sa intelegi ceva. Daca era Death Note mai intelegeam, dar asa. ce naiba
Uite-te la Darker than black, daca Death note ti s-a parut cine stie ce..In fine in opinia mea e cel mai bun Naruto. Am motive destul de bune sa cred asta. Complexitatea lui nu o vei gasi in alte anime. Acum depinde de fiecare cum il vede, eu asa il vad. E opinia mea personala si nu am impuso nimanui doar mi-am exprimato.
E opinia ta si o respect dar nu poti zice ca nu a avut si parti idioate Naruto. prima parte a fost buna, pana la episodul cand pleaca Sasuke. Manga acolo s-a terminat, dar anime a continuat un nenorocit de an cu filere, un an. cat despre partea a 2. vai de mine, 40000 de filere. macar de ar fi fost toate la fel de bune ca cele cu Kakashi sau cele cu Itachi. cred ca cele cu Itachi au fost cele mai bune, poate pentru ca e si personajul care il prefer mai mult. Si acum ma intreb la ce naiba baga 3 luni filere in Shippuden ca manga s.-a terminat, nu mai au patetica scuza ca ajunge manga din urma. dar na, ca toata lumea, macatori de bani.
Intr-adevar cam asta e cel mai slab punct al seriei. Mie mi-au placut si alea cu Obito mai ales de atunci cand l-a salvat Madara...Itachi, Obito si Nagato poate si Naruto si Madara sunt caracterele mele preferate. Tin minte ca la primul sezon preferatul meu era Gara Cate s-au schimbat de atunci... Abia astept sa apara noul sezon dar la cum merge treaba vom auzi de el cam peste 2 ani
In primul imi placea Kakashi. el mare "jmecher" si le stia pe toate . In asta al 2 mi-a placut mult Itachi si Nagato. cat despre filere cu Obito, da, alea cu Madara sunt bune, dar restul de 100 cu Rin, vai de mine. deja imi vine sa mor de cate ori o precizeaza pe aia.
ai citit toata manga? sau stai doar cu anime?
Mai mult cu anime-ul...am citit doar cateva chestii din manga dar nu mult...Nu prea imi place sa aflu ce se va intampla dar cu sopilere si ce am mai citit am aflat cateva chestii. Doar finalul seriei nu il stiu, adica deznodamantul. Si nu vreau sa il aflu.
Mda, si eu ma uitam inainte doar la anime. cred ca 4 an am tot urmarit pana m-am saturat de filere si am inceput sa citest manga, si am citit pana s-a terminat. Astept Naruto the Last. sa vedem cum o fi, parca luna asta ar trebui sa il pot vedea
O sa fie misto...Si eu il astept. Personajele vor arata altfel, mult mai misto, Kakashi va fi hokage sa vezi ce misto arata ca hokage. Vor aparea si personaje mai noi...In fine un exemplu ar fi sora Hinatei pe care a aratat-o doar la inceputul seriei si a facut in 2 filere referire, tocmai pentru ca va aparea in film, si va aparea Toneri descendent al fratelui lu' Hagoromo care vrea sa diatruga umanitatea cu exceptia Hinatei. Va fii prea misto.
Sa vedem. nu prea m-am omort cu filmele Naruto. in fara de Road to ninja (parca) restul au fost asa si asa.