Eu tocmai m-am uitat la "Hachi-A Dog's Tale" E foarte frumos.
Sau daca vrei ceva mai vesel, incearca "Rubin&Quentin". Este o comedie frantuzeasca, original cu numele de "Tais-toi!"
Astea sunt filmele mele preferate.Dar acum stii si tu...Gusturile difera.
Https://www.youtube.com/watch?v=1Ibe-BgqwNg - ceva ce ai putea citi - ferma animalelor (animatie 1954)
http://www.imdb.com/title/tt0033891/?ref_=nv_sr_1
http://www.imdb.com/title/tt0095250/?ref_=nv_sr_1
Multe filme sunt deosebite, spune doar ce ai vrea si eventual ce ai ales din sugestiile noastre :).
Multumesc pentru intrebare, asa am aflat si eu alte filme interesante.
Initial doream sa astept minim 8-10 recomandari de la persoane diferite.
Insa m-am trezit tarziu, si sunt nevoit sa ma abat de la planul initial.
Pana acum,
pe locul I - The zookeeper's wife(2017).
locul II - "Tais-toi!"
locul III - "Hachi-A Dog's Tale"
Multumesc tuturor!
Daca vrei ceva foarte bun pe plan vizual The Fall. Este un fel de basm facut ca film, are niste cadre demne de a fi expuse in expozitii.
Samsara si Baraka sunt doua filme doar cu cadre din natura si cu oameni, nu se vorbeste nimic dar totusi mesajul transmis este mult mai puternic decat al multor filme.
Daca iti plac dramele si de Bjork, Dancer in the dark e un tear-jerker super hardcore. Nu sunt genul sa plang, dar daca te prinde povestea, nu ai cum sa nu plangi pe la sfarsitul filmului.
Perfume: The Story of a Murderer - crime, drama.
SF mind-fukk, "Inception" si "Donnie Darko", daca te uiti la doonie darko neaparat varianta uncut pentru ca oricum e greu filmul abordand tema calatoriei in timp, iar varianta de cinema (aia mai scurta) are niste elemente destul de importante taiate, cica "pentru cresterea misterului" which is bulllshiet.
Amèlie mi-a placut iar foarte mult.
Dupa cum vezi, am gusturi destul de dubioase si filmele recomandata nu sunt pe placul tuturor.
Guilty-pleasure: Borat si orice altceva cu Sasha Baron Cohen, fiind comediantul meu preferat.
Mersi. Perfume și Inception le-am văzut. The Fall îl trec pe lista, împreună cu Amèlie. Borat nu e genul meu, dar mi-a plăcut tipul în Les Miserables.
Nu am vazut Les Miserables, este pe lista de vizionat.
Sweeney Todd- musical dark de tim burton iar mi-a placut.
Lovely bones
Contratiempo
Shutter island
La cara obscura
El cuerpo
Allied
Baiatul in pijamale dungate
A dog's purpose
Ferdinand ( animatie )
The ilusionist
Ps : i love you
Letters to god
I am Sam
Miracles from Heaven
Me before you
The danish girl
The girl on the train
Up ( animatie)
Raid dingue
Alibi.com
Atomic blonde
The reader
Majoritatea nu sunt noi, dar poate prin cele "vechi" gasesti ceva sa te atraga. Dpmdv toate cele enumerate sunt deosebite.
Mie imi placea actrita foarte mult. Si de obicei empatizez mult cu personajele. Mie personal mi-a indus starea aceea de confuzie, de disperare... si nu prea m-am asteptat la final ce e drept. Per total, de asta l-am si recomandat. Pe mine m-a fastacit un pic de cap .
Aha. Am vazut ieri me before you. Prostia mea ca nu am vazut tot trailerul pentru ca s-a dovedit a fi o porcarie romantica pana la urma. Cand am vazut trailerul mi s-a parut ceva gen The Intouchables (2011) (un fim de nota 10 ) dar trebuia sa ma astept cand pun un barbat si o femeie ca trebuie sa fie o porcarie romantica.
Mie mi-a placut Me before you. Bine ca mie imi plac cele romantice. Si am plans si super mult . Dar na... baietii cu actiunile... fetele cu dramele
)
Nu neaparat actiune. Top 3 preferate ale mele sunt The Godfather, The Shawshank Redemption si Bridge of Spies. Nu e ca sunt seria Bourne sau mai stiu eu ce . Imi place si o drama buna.
Fii convinsa ca mi-a placut! (Desi nu cunoasteam nici un actor, caz in care sunt greu de convins sa ma uit).
In weekendul acesta urmeaza Me before you & The girl on the train
Si apropo, eu prin filme "mai noi" inteleg orice productie de dupa 2013 incoace (nu neaparat 2013 am folosit doar un reper).
Asa ca daca mai ai recomandari bune, esti invitata mea. Poate pui si de-un șal.