American crime story, the mentalist, hannibal, bates motel, mindhunter. personaje complexe găsești în toate filmele și serialele care se respectă cât de puțin
Lucifer si vechiul, nemuritorul Supernatural, care are multe personaje fiecare bine conturate si definite.
Casa de papel nu m-a prins si Lucifer, fara suparare, dar e un serial mediocru... Am vazut primul sezon si putin din al doilea si am renuntat. Da, e un personaj comic, dar nu pot spune ca si complex.
Intr-adevar, Lucifer nu e foarte complex, dar te pune pe ganduri ( mai ales daca esti un crestin convins ). Ideea serialului e faina totusi. Sa compari relatia dintre divinitate si om cu relatia dintre tata si fiu.
Primele doua sezoane nu au fost pe bugetul Netflix. E un personaj complex daca te iei si dupa personajul marvel dupa care a fost inspirat. Casa de papel e ok mai recomand TABOO, am vazut sugerat in comentarii. Are un singur sezon dar e interesant
Cred ca e exact ceea ce caut, acum il incerc
Hannibal Rising, The book of Eli, The Call.
Sunt niste filme geniale, sper sa-ti placa.
Salut, uite cateva pe care le-am urmarit eu, in afara de cele vazute de tine, sper sa iti placa vreunu :
Elite
Casa De Papel
Tower Prep
How to sell drugs online fast
El reculso
Narcos
Riverdale
Lucifer
Sex Education
Momentan doar astea imi vin, btw, sunt toate pe Netflix.
Iti sugerez : The grimm, Teen wolf, Animal Kingdom, Lucifer, The walking dead, Fear the walking dead,...