Hannibal Rising, The book of Eli, The Call.
Sunt niste filme geniale, sper sa-ti placa.
American crime story, the mentalist, hannibal, bates motel, mindhunter. personaje complexe găsești în toate filmele și serialele care se respectă cât de puțin
Casa de papel nu m-a prins si Lucifer, fara suparare, dar e un serial mediocru... Am vazut primul sezon si putin din al doilea si am renuntat. Da, e un personaj comic, dar nu pot spune ca si complex.
Lucifer si vechiul, nemuritorul Supernatural, care are multe personaje fiecare bine conturate si definite.
Intr-adevar, Lucifer nu e foarte complex, dar te pune pe ganduri ( mai ales daca esti un crestin convins ). Ideea serialului e faina totusi. Sa compari relatia dintre divinitate si om cu relatia dintre tata si fiu.
Primele doua sezoane nu au fost pe bugetul Netflix. E un personaj complex daca te iei si dupa personajul marvel dupa care a fost inspirat. Casa de papel e ok mai recomand TABOO, am vazut sugerat in comentarii. Are un singur sezon dar e interesant
Iti sugerez : The grimm, Teen wolf, Animal Kingdom, Lucifer, The walking dead, Fear the walking dead,...
Salut, uite cateva pe care le-am urmarit eu, in afara de cele vazute de tine, sper sa iti placa vreunu :
Elite
Casa De Papel
Tower Prep
How to sell drugs online fast
El reculso
Narcos
Riverdale
Lucifer
Sex Education
Momentan doar astea imi vin, btw, sunt toate pe Netflix.