Atunci o sa-ti placa Rush si The Mentalist. Preacher si Chuck am uitat sa mai scriu.
Breaking bad daca nu ai vazut iti sugerez ca e genial mi-am pus si tablou in camera cu el, narcos iar ii fain si ti-as mai zice da nu prea ma uit la seriale si maniac cand apare am inteles ca o sa fie smecher
*Urzeala tronurilor
*Teen Wolf
*De la apusul la răsăritul soarelui
Funda e atunci când desemnezi răspunsul cui a câștigător
Transparent, Breaking Bad, Lost, House M.D., Prison Break, Modern family, The Killing, Desperate housviwes, The mentalist, Criminal minds, Homeland, True Detective, The Philanthropist, House of Cards, The Big C, Boardwalk Empire, Rome, Band of Brothers, Boss, Black Box, Banshee, Elementary, The Last Ship, Houdini, Cosmos: A Spacetime Odyssey, Narcos, Masters of Sex, Better Call Saul, Easy, Perfect Strangers, Orange Is the New Black, Fargo, Designated Survivor, Gypsy...
Lost
Game of Thrones
The Walking Dead
Supernatural
Lucifer
The Mentalist
Wolf Creek(daca ai vazut filmele)
Suits
Scorpion
Sherlock
Lethal Weapon
Last Man on Earth
Blue Mountain State
Wayward Pines
The River
Off the Map
Containment
Rush
Supernatural și Lucifer sunt serialele la care mă uit acum, îmi plac genul ăsta de seriale! Mulțumesc pentru sugestii! ❤
Banshee, Lost, Gotham, GoT, The Crown, Big Little Lies, Into The Badlands, Sense8, Black Mirror, Incorporated, Pure (2017-),Frequency,True Detective, The Killing, The Shield, The Sopranos, Californication, Weeds, Lilyhammer, Power, Mad Dogs, The Night Manager, Mozart In The Jungle, Westworld, The Night Of, The Divide (2014),The Young Pope, Taboo, The Magicians, Damien, Second Chance, Blood & Oil, Wicked City, TWD, The Shannara Chronicles, Stranger Things, Eyewitness, The OA, 3%, Beyond, Riverdale, Emerald City, Dig, Legion, 13 Reasons Why, Iron Fist, 24: Legacy, Prison Break: Sequel, Dimension Four-Oh-Four 2017, Twin Peaks 2017, Ozark 2017, Riviera (mini-serie), Imposters, StartUp, Clique, Frontier, The Man In The High Castle, Comrade Detective, Gypsy, Mr. Mercedes, Disjointed
Da corect, nu am menționat, am sesizat și eu asta. Greșeala mea! Îmi plac serialele de gen fantezie, cu elemente supernaturale! De exemplu acum sunt la zi cu "Supernatural" și mai am foarte puțin din "Lucifer". Dar îmi plac și cele istorice, la genul ăsta sunt la zi cu "Vikings". Dar îmi plac și cele tip Sherlock, cele care te țin în suspans!
In cazul asta, vezi Once upon a time, Outlander (care e si putin supranatural/SF, si putin istoric), musai Game of Thrones.
Mulțumesc mult! Recent m-am hotărât la Game of Thrones, nu l-am vazut deloc și nici nu prea știu despre ce e, doar așa vag! După cât de mult costă, presupun ca merită văzut!