Cel mai mult mi-au placut cei doi fosti gimnasti care au aratat ca daca muncesti mult si perseverezi incontinuu se poate face orice chiar si in Romania, au avut cel mai artistic numar din punctul meu de vedere. Juriul a fost ales foarte bine si imi place de Mihai Petre deoarece recunoaste adevaratele talente. sunt multi care nu meritau sa mearga mai departe dar Andy si cu Andra au dat DA
Am dat putin gresit funda.ca om din juriu eu il prefer pe andy.si pe andra.dar andy e tare haios.
Cel mai mult mi-a placut de Adrian Tutu deoarece chiar m-a impresionat povestea lui.
Si in plus canta chiar frumos, are talen si e foare dragut :")
Din juriu imi place Andra, mai ales cand zice "Vezi-ti de treaba ta"
Preferatele mele au fost crevers fetele alea nebune care au dansat in foarte multe stiluri de danduri si au fost fff comice pentru ca la iceput si-au dat pantalonii jos si mi-au placut si cum au fost imbracate si machiate mia mai placut de baiatul ala cosmin care facea beatbox e super talentat si nu in cele din urma de adrian baiatul care a canta o melodie facuta de special pentru romanii au talent
din juriu imi place de andi pentru ca e comic si tot timpul se ia de mihai si rade de el de andra immm e prea sensibila si plange din orice si e prea sperioasa mai ales cand l-a vazut pe fachiru ca scoate ala ata prin burta aolooo am zis aici nasta asta
si pe mihai nu-l suportx( e pre ingamfat si pentru el nimeni nu e perfect si are un fel de a se uita la concurenti pai cum sa nu se intimideze aia cand el se uita la ei de parca ar vrea sa ii manance
cam atat
Tutu Adrian a cantat foarte frumoss si piesa compusa de el a fost nemaipomenita
Din juriuu Andra da cele mai drepte raspunsurii dintre toti
Din punctul meu de vedere cel mai fain a fost baiatul acela care a cantat pentru romanii au talent si baiatul acela care jongla haltere pe picioare in timp cand statea si in doua maini.cel mai preferat om din juriu este andi.nu pot sa zic ca urasc pe cineva din juriu. fundita?
Mie mi-a placut acela cu burta care si-a miscat-o in ritmul muzicii pentru ca iti trebuie talent.imi place Mihai Petre deoarece recunoaste adevaratele talente.