| aumih16 a întrebat:

V-ar place sa se intoarca emisiunea Chestiunea Zilei a fost celebra in anii 90 a inceput in 1996 si s-a terminat in 2005 am tot auzit ca Florin Calinescu vrea sa readuca aceasta emisiune ce ziceti spuneti v-ar placea sa se intoarca da sau nu?

15 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Nu.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Un rahat de doi bani; si emisiunea si moderatorul!

| aumih16 explică:

Florin Calinescu a zis spus ca doreste acest lucru ca multa lume l-a intrebat daca nu face iar emisiunea el a zis spus da doar ca vrea sa o faca pe Facebook intai iar daca merge si sunt multumiti cei de la pro tv de el de emisiunea lui o baga imediat la televizor! dar a zis spus ca nu vrea sa riste tocmai de aceea vrea sa incerce pe Facebook intai sa vada daca merge sau nu merge daca nu merge atunci zadarnica este munca lui de a readuce emisiunea a zis spus ca ar vrea si niste actori cu care sa colaboreze din cei tineri desigur poate si din astia mai in varsta sunt multi care si-ar dori din pacate nu toti dar stiu exact cine ar putea si aici ma refer la Dragos Mostenescu Emil Mitrache Radu Rupita Valentin Rupita Augustin Julea Sorin Matei Toni Ionescu astia ar accepta sigur ca sunt liberi si pot face parte iar din gasca nu acelasi lucru se poate spune despre Grig Chiroiu Bogdan Dumitrescu sau Constantin Zamfirescu care au ales sa continue cu Trasnitii din pacate insa daca s-ar face la Prima Tv cu siguranta si ei ar putea participa din nou! dar ei numai fac lucruri serioase din pacate asta este oameni in toata firea si se prostesc ca copiii aia mici si totusi astia cand au fost vreodata seriosi ma intreb ca si inainte faceau de astea degeaba spun eu ca erau seriosi ca nu erau seriosi oricum Florin Calinescu a zis spus ca pe Pro Tv isi doreste si nu pe alt post asa ca s-ar putea sa nu intre in calcul

| aumih16 explică:

Pai pro tv-ul cam duce lipsa unui late night show cum era pe vremuri mie mi-au mai placut si abracadabra dar si la bloc care la fel numai este astazi

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Pentru retarzi este si Calinescu bun.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E atat de expirat Calinescu cu niste glume porcoase si deloc amuzante incat nu vad ce ar putea face interesant

| aumih16 explică:

Oricum multa lume a cam uitat ce lucruri frumoase faceau si de sarbatori craciun revelion paste pe vremea aia revelioanele chiar erau tari de fapt toate erau si craciunul si pastele ma rog erau si alte vremuri erau tineri adevarul e ca nici mie nu imi place florin calinescu dar nu pot sa nu apreciez ceea ce vrea el sa faca mai ales pentru trecut sa fie cum era odata demult evident ca lumea nu vrea sa traiasca din trecut nimeni nu poate trai din trecut trebuie sa traim prezentul ca se cam duce ca se apropie viitorul asa ca gata cu trecutul sa ramana acolo stiti ca este si o vorba ciorba reincalzita de prea multe ori nu merge numai are acelasi gust asa si asta numai are acelasi farmec asa cum il avea odata asa ca mai bine traim prezentul sau viitorul decat trecutul

| Kaℓi a răspuns (pentru aumih16):

Ar trebui sa incerci sa folosesti virgula, punctul.

| aumih16 explică (pentru Kaℓi):

Daca as sti cum as face-o dar nu stiu cum sa scriu unde sa le pun aici e problema ca ma pricep si totusi care este problema ta nu imi intelegi scrisul acum la urma urmei fiecare scrie cum vrea ca suntem pe internet doar nu suntem la scoala sau mai stiu eu pe unde oricum cu chestii de astea m-am mai intalnit cu reprosuri din acestea probabil tu asa stii sa scrii eu nu stiu zi mersi ca nu spun ca nu am virgula sau mai stiu eu ce la tastatura altii asa ar face ar gasi scuze gogosi etc oricum sper sa nu ma mai bati la cap daca vreau scriu cum vrei tu ori daca nu scriu cum vreau eu te deranjeaza asta este nu am ce sa fac asa imi place sa scriu daca scriu cu virgula punct sunt alt om sau ce mai destept mai inteligent i-a mai lasa-ma in pace parca sunteti obsedati toti de chestii de astea sa imi sara lumea in cap nu au decat eu prefer sa scriu asa si gata punct am incheiat discutia

| aumih16 explică:

Oricum eu ma asteptam sa fie raspunsuri negative decat afirmative mai mult pentru ca na multi poate nici nu au prins vremurile alea nu erau nascuti ori le-au uitat stiu imi dau si eu seama ca chestiunea zilei nu va mai fi la fel cum de altfel nici vacanta mare numai este dar nici divertis daca s-ar intoarce atunci tehnologia nu exista in stadiul avansat de acum se lucrau dupa metode vechi si nu dupa cele noi retele de socializare nu erau telefoane mobile nu erau tablete nu erau calculatoare erau dar nu avea toata lumea laptopuri la fel erau faxurile erau telefoane dar alea fixe mai mult acum exista de toate ca si tehnologia a avansat foarte mult numai este deloc ca inainte

| Kaℓi a răspuns (pentru aumih16):

"care este problema ta"?
"sper sa nu ma mai bati la cap"?
"i-a mai lasa-ma in pace"?

Stimabile, linisteste-te. Daca recitesti ce ti-am scris, o sa vezi ca e un raspuns fara rea-intentie. Un simplu sfat. Nu inteleg de ce te isterizezi, scrii ingrozitor, fara suparare. De ce sa nu scrii inteligibil, daca "suntem pe internet, nu la scoala"? Imparte in propozitii ce scrii, cat poate fi de greu?
Oricum mie nu-mi pasa cum scrii tu, nu o sa mai citesc vreodata ceva scris de tine happy m-a deranjat doar ca ai sarit la gatul meu pentru un raspuns bineintentionat care nu te-a jignit cu nimic. Felul in care ai raspuns spune ce fel de om esti.

| aumih16 explică:

Bine imi pare rau atunci dar chiar nu ma pricep sa scriu cu punct virgula cum vrei tu

| aumih16 explică:

Si nu ca nu as vrea

| aumih16 explică:

Eu am crezut ca pe internet nu e musai sa scrii cu virgula punct dar asta este se pare ca m-am inselat atunci

| aumih16 explică:

Nu esti obligat sau obligata sa stii sa scrii cu punct virgula sau altceva daca vrei desigur