| BlueBloodd a întrebat:

Va aparea un nou film the conjuring in 2016?

11 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Probabil o să apară în 2016.

Răspuns utilizator avertizat
| Daniellllll1 a răspuns (pentru Outlawz):

De ce l-ai luat cu "Sa mori tu "? AI probleme psihice, sau care-i treaba?

Pe imdb scrie ca pe 10 Junie 2016, dar filmul a intrat doar in post-production, deci poti sa te astepti sa apara chiar si pe 2017, dar cel mai probabil va aparea in ultimele 6 luni ale lui 2016.

Hahaha.Good joke! Eu "expresia " aia o foloseam acum 2-3 ani, deci cred ca esti cam invechit, mi se pare de prost gust, probabil ca nu ai mai mult de 13 ani.

Si eu pot sa-mi pun ca am 25 de ani, asta nu inseamna ca am, dar faza asta cu "sa mori tu ", e cam invechita.Nici macar nu vad rostul "expresiei" aleia in fraza aia.El a spus ca apare in 2016, tu i-ai confirmat cu un link, si ai pus fraza "sa mori tu".Te intreb si eu, care-i rostu? De ce ai pus "expresia" aia acolo.

"Eu zic sa scrii o carte despre ce te framanta" Probabil te sfatuiesti pe tine, dar nu stii cum s-o spui, nu eu sunt ala cu "sa mori tu"."Lasa-ne", de cine mai vorbesti? "Prescolari"? Eu doar de oameni "mari" dau, aia care au 18 +, dar si o gaina e mai desteapta ca ei.Altceva,"laptic", "cereale", really? rolling on the floor N-are rost sa mai comentez de-acum incolo

| Sn4k3 a răspuns:

Da. Pe 10 iunie 2016. El trebuia sa apara in octombrie 2015, dar au decis sa ii faca debutul in vara, la fel ca The Conjuring.