De ce l-ai luat cu "Sa mori tu "? AI probleme psihice, sau care-i treaba?
Pe imdb scrie ca pe 10 Junie 2016, dar filmul a intrat doar in post-production, deci poti sa te astepti sa apara chiar si pe 2017, dar cel mai probabil va aparea in ultimele 6 luni ale lui 2016.
Hahaha.Good joke! Eu "expresia " aia o foloseam acum 2-3 ani, deci cred ca esti cam invechit, mi se pare de prost gust, probabil ca nu ai mai mult de 13 ani.
Da. Pe 10 iunie 2016. El trebuia sa apara in octombrie 2015, dar au decis sa ii faca debutul in vara, la fel ca The Conjuring.
Si eu pot sa-mi pun ca am 25 de ani, asta nu inseamna ca am, dar faza asta cu "sa mori tu ", e cam invechita.Nici macar nu vad rostul "expresiei" aleia in fraza aia.El a spus ca apare in 2016, tu i-ai confirmat cu un link, si ai pus fraza "sa mori tu".Te intreb si eu, care-i rostu? De ce ai pus "expresia" aia acolo.
"Eu zic sa scrii o carte despre ce te framanta" Probabil te sfatuiesti pe tine, dar nu stii cum s-o spui, nu eu sunt ala cu "sa mori tu"."Lasa-ne", de cine mai vorbesti? "Prescolari"? Eu doar de oameni "mari" dau, aia care au 18 +, dar si o gaina e mai desteapta ca ei.Altceva,"laptic", "cereale", really? N-are rost sa mai comentez de-acum incolo