anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va place serialul Lucifer?

16 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Da, e ok.

| mnbvf a răspuns:

Da.

| Clorox a răspuns:

Hell yeah happy

| GreenVoid a răspuns:

Nu ma da pe spate. Povestea e misto si cred ca se putea face mult mai mult.Da mna nu i chiar o pierdere de timp.

| Clorox a răspuns (pentru GreenVoid):

Ce ar trebui sa contina sau sa adauge ca sa-ti fie pe plac? straight face

| lullaby23 a răspuns:

E superb.

| Deliiiia a răspuns:

Buna! Serialul are un concept interesant, dar ramane un serial politist in care intervine rutina si poate cliseul(o fiinta extraordinara se indragosteste de un muritor).

| GreenVoid a răspuns (pentru Clorox):

Nu stiu frate pur si simplu imi place mult povestea si cred ca putea fii si mai genial parerea mea acum sorry daca ti am jignit serialu de suflet omu a cerut o parereawinking

| Sn4k3 a răspuns:

Da, e tare, desi poate nu acum, in viitoarele episoade sau macar intr-unul sa il faca putin mai puternic, acum pare prea. simplu, avand in vedere cine este.

| Clorox a răspuns (pentru GreenVoid):

Nu mi-ai jignit serialul laughing
Doar te-am intrebat cu ce ai face tu serialul mai bun? De judecat sunteti primii, dar daca v-ati pune in locul lor... (Am inteles ca-i parerea ta, nu ti-o schimba, pur si simplu, gandeste-te ca nu-i usor nici pentru ei)
Treaba valabila pentru toate filmele sau serialele!
Din nou, respect parerea ta, nu ma deranjeaza cu nimic happy

| GreenVoid a răspuns (pentru Clorox):

N am de ce sa ma pun in locul lor ca nu s regizor sunt spectator si asta fac spectatorii judecawinkingCam mult spus judeca oricum.Nu stiu ce as face ca repet nu s regizor e treaba lor nu a mea ziceam doar ca e o poveste faina faza cu diavolu si etc si ca putea fii si mai genial.Si ar trebui sa incerc sa inteleg greutatile prin care trec actorii cand ma gandesc daca mi place sau nu vreun film wtf? poa sa mi se para cel mai prost serial din lume e parerea mea total nesimnificativa pentru ei deci lol Vizionare placuta!winking

| J0B0MAT a răspuns:

Dwa.

| Axelrunda a răspuns:

Nu chiar, caci este un serial masonic.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Da, e comic
Din pacate nu prea vrea sa iasa din sfera asta, dupa un sezon nu prea poti spune ca a avut o poveste interesanta, ca ar putea sa termine, are momente cand e mediocru, dar imi place. laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Axelrunda):

Da, si Bill Gates e sarac

| xreuvy a răspuns:

Il iubesc

Întrebări similare