Unele din favoritele mele din genurile pe care le-ao zis sunt:
Mirai Nikki / Future Diary (e horror, are romance si mister si actiune misto, comedie din cand in cand desi e mai intunecata, per total e complex si misto, nu ai cum sa te plictisesti)
STEINS; GATE (sci-fi, cu caltoritul in timp, are si romance si actiune misto, chiar si comedie, comedie buna)
Death Note (un anime politist, psihologic, nu are romance dar are mister si actiune cat cuprinde, pana la episodul 25-26 )
Another (un horror, are si romance, tipic pentru adolescenti, mai pueril dar e bun, merita vazut)
Daca vrei unul cu bataie, are si romance dar cam ca in naruto shippuden, nu este asa de dezvoltat dar e bunicel, la partea de actiune e bun, chiar foarte bun.
Hunter x Hunter (2011, nu te obosi cu cel din 1999, am incercat si nu merita, nu e nici macar complet, cel din 2011 are 148 de episoade daca nu ma insel).
Poti cauta pe Youtube,, Top 10 anime mister" de exemplu dar eu iti recomand urmatoarele anime-uri care chiar merita vizionate ( parerea mea )
Noragami, Konosuba, Fairy Tail, Kakegurui, Dangaronpa. Sunt anime-uri bune pentru inceput dupa o sa iti gasesti genurile tale preferate, daca esti la inceput trebuie sa vezi genuri diferite ca sa iti dai seama care sunt pe gusturile tale
Anonim234578890 întreabă: