Si mie mi-a placut. Arata viata cu bune si cu rele, o viata foarte luxoasa, intr-o tara foarte diferita de altele, cu toate traditiile lor si sa nu mai spunem de actorii frumosi.
Buna! M-am uitat la Culoarea Fericirii si mi-a placut foarte mult.Mi-a placut foarte mult rolul jucat de Alech si revenirea lui la normal, insa Sadna a fost o femeie foarte frumoasa si sensibila, sora sa Ragini era de culoare neagra si multa lume isi batea joc de esa, asta nu mi-a placut. Mi-a placut cum 2 frati s-au casatorit cu 2 surori, totul s-a petrecut in familie. Foarte frumos serialu. Aaa si inca ceva daca nu stiai pe National TV de luni pana joi la 19.15 incepe Culoarea Fericirii 2.
Culoarea fericirii 2? nu este triunghiul iubirii la 19.15, eu asa stiam si de la 20.15 incepe suflete pereche...
Iooi da triunghiul iubirii 2 m-am incurcat eu dar si aceste 2 seriale sunt super bune.
Da m-am uitat a fost super filmul
Deci nu mi-a placut ca a murit pesonajul principal adica sandra sau cum o chema si mi-a placut ca omul ala ceva cu A si-a revenit din handicap cam atat tie?
Mi-a placut ca Ragini sa casatorut cu Ranvir..si ce nu mi-a placut a fost ca a murit Sadhna si ca a murit si Ranvir
MarianneEngel întreabă:
PopStefania întreabă: