| pwp a întrebat:

Va-ti uitat la Vampires Suck? merita vazut?

Răspuns Câştigător
| Alexandra_3484 a răspuns:

L'am vazut si e genial...Chiar daca sunt fana Twilight mi-a placut foarte tare. Ti'l recomand cu placere :*

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Tera a răspuns:

Am vazut doar vreo 5 minute din ea si intr-adevar e amuzanta dar mereu am crezut ca parodiile doar strica imaginea filmelor si isi bat joc de ele.

| Aero a răspuns:

E cam slabuta aceasta parodie la primele 2 filme Twilight. Adica e prea exagerata. Unii ar spune ca de...asa sunt parodiile. Nu e adevarat! Si filmele Scary Movie au fost parodii sau Superhero Movie, dar n-au fost deloc exagerate aceste filme. Regizorii acestui film(Vampires Suck sau Beilight) sunt scenaristii de la Scary Movie... ceea ce e destul de ciudat.
Scenariul chiar e slab in acest filmulet. Multe faze sunt penibile, prea exagerate. Diferenta intre Scary Movie si VS e ca acolo au stiut cand sa se opreasca(cu fazele amuzante ca sa nu dea in penibile, exagerate, tampite, enervante).
Uita-te doar daca ai vazut mai intai filmele Twilight. Pt. ca daca nu le-ai vazut cu siguranta o sa ti se para chiar reusit, dar de fapt e un monument de prostie!

| frvtel a răspuns:

O comedie buna.

| Fluffy a răspuns:

Asta e intrebarea pe care am adresat-o si eu;)

http://www.tpu.ro/......ires-suck/

| GnnAndra a răspuns:

Pur si simplu ador parodiile laughing, iar asta mi-a placut mult.Merita vazut daca stii filmele originale laughing. Nu o sa iti para rauwinking.

| RossSaid a răspuns:

Tare rau de tot laughing

| russiangirl_2817 a răspuns:

Merita daca iti plac parodiile sau daca ai vazut filmele originale. Filmul clar are buget redus si nu este de Oscar, dar daca nu ai ce face merita.

| Katyusha_4814 a răspuns:

Merita vazut daca ai timp si multa rabdare. Unele faze mi s-au parut seci rau si un pic fortate. Dar primele 10 minute pot spune ca au fost mortale rolling on the floor.

| Blue_2910 a răspuns:

Se scrie "v-ati uitat" deoarece v este pronume personal, persoana a 2-a, plural. Scuze ca mi-am permis sa-ti fac o observatie care nu are legatura cu subiectul, dar poate va ajuta pe cineva dornic sa-si imbunatateasca cunostintele de gramatica.

| Slavian a răspuns:

La parodia aia razi daca nu ai ce face. Daca nu ai la ce sa te uiti, ar merge.

| Doa'Do a răspuns:

Da, chiar merita! Eu am ras copios! laughing

| Biscotte a răspuns:

Eu l'am vazut. Mie mi-a placut. O sa razi bine de tothappy...
Parodia e super happy

| princesslove a răspuns:

Eu nu m-am uitat sa-u uitat niste prieteni de-ai mei si au zis ca merita vazut ca cica este misto este twiling parodie adica este comedie

| iuliana_4451 a răspuns:

O comedie bunicik tongue