Prima oara cred ca l-am vazut cand aveam vreo 9 ani deci acum vreo 5 ani.si l-as mai vedea de ogramada de ori
Da ma uit. Nu prima oara cand il vad. Prima oara l.am vazut pe la varsta de 8 ani . Cu toate ca nu este filmul meu preferat l-as putea vedea de 100 de ori.
Eu prima data l-am vazut la 6 ani si mi-a placut foarte mult si de atunci ma uit la el tot timpul cand apare si de fiecare data chiar ma emotioneaza.Chiar imi place foate mult filmul si normal k o sa ma uit
Dar tu?
Ah chiar nu stia-m ca incepe,mersi ca ai spus! Si da,l-am vazut,mi-a venit sa plang,ceea ce este ciudat pentru o fire cum sunt eu,deci daca pe mine m-a facut sa plang,inseamna ca este un film foarte trist,mai ales la sfarsit,sa vezi toti oamenii aceia cum se chinuiau sa reziste,si cum se raneau atunci cand se arancau in apa...E un film foarte emotionant,si cand ma gandesc ca povestea Titanicului este adevarata,mi se rupe inima sa ma gandesc ca unii oameni au murit asa,in loc sa moara de batranete.Oi fi eu o fire mai diferita,dar am un suflet mare si vazand acest film, chiar m-a intristat! Deci nu uita, cand te uiti i-ati si un pachet de servetele
Imi poti spune si mie ora si canalul pe care are filmul? Si da, am mai vazut filmul de multe ori, prima oara la 8 ani.mereu plang cand in vad:X Mai ales atunci cand se scufunfa Jake
L`am vazut de nenumarate ori si e super filmul. l-am vazut pare mi se ca in clasa a 3 ceva de genu nu mai stiu exact
Da,categoric! Nu, nu e prima oara cand il vad (cred ca va fi a 4 oara). Prima data l-am vazut la 7-8 ani cam asa (si am plans tot filmul ).Si chiar daca m-am mai uita de 100 de ori tot nu m-as plictisi de el.E un film minunat!
Eu sunt "incepatoare" adica l.am mai vazut doar o data, in ianuarie acest an. Da, ma voi uita, e filmul meu preferat. Si presupun ca va dormi o prietena la mine deoarece amandoua adoram filmul si ar fi foarte frumos sa il vedem impreuna
Deci atunci nu vrei sa imi dai funda? ori cum am putine
PLIZZZZ!
Motivation2020 întreabă:
lucian_9242 întreabă: