That 70s show(anii 70),friends,seinfeld,mai meritau sezoane,fara nr, pentru ca sunt super, dar na, e o vb.all good things come to an end
10 Things I Hate About You a durat numai un sezon dar cand incepea sa devina mai interesant nu au mai facut.
Heroes, Blood Ties, Scrubs, Samantha Who, Pushing daisies, FlashForward, Joan of Arcadia... Sunt o gramada de seriale bune care s-au anulat... Multe din ele mi-au lasat povestea in aer sau au stricat-o in ultimele episoade.
Am avut aşa ceva, doar că am privit un singur sezon. "The Book of Daniel". Foarte tare mi-a părut rău când am văzut că a fost interzisă producerea sezonului 2. Era original serialul, în general e serios dar are şi momente foarte funny. E despre o familie în care tatăl şi bunelul sunt preoţi, iar copiii olecuţă îs sălbatici
Mie imi place foarte mult "Legend of the Seeker". E foarte fain...e despre un ales care se lupta cu raul, de partea lui fiind un vrajitor, o "maica marturisitoare" si o "Mord-Sith". E foarte interesant si plin de aventura. Am vazut 2 sezoane si nu stiu daca se mai face si al treilea. Din pacate nu cred... poate vrei sa te uiti! fundita?