| RobertaChan a întrebat:

Vi se pare corect finalul sezonului 7 al serialului The 100(intrebare pentru cei care s-au uitat)
Eu personal cred ca scenaristul s-a plictisit si a vrut să termine serialul mai repede.

11 răspunsuri:
| Queen003badgirl678idkk a răspuns:

Din pacate am aceeasi impresie

Răspuns utilizator avertizat
| J0B0MAT a răspuns:

Nu.Au luat-o pe arătură la final.

| StupidKid a răspuns:

Unde ai văzut sezonul 6 și 7 ca pe Netflix sunt 5 sezoane

| Dorotheea21 a răspuns:

Sunt multe motive pentru care un film sau un serial se termina fortat, cred ca nici unul dintre ele insa nu este plictiseala, pentru ca este vorba de bani multi. Banii multi, nu plictisesc. happy
Se poate ca un actor principal sa plece din echipa din cauze diverse. Scenariul este modificat, scenaristul il "omoara" in film si acesta continua. Daca pleaca mai multi actori, serialul cade.
Se mai poate intampla ca in sondajele de opinie efectuate pentru fiecare sezon al serialului, acesta sa nu mai prezinte interes pentru public, si atunci serialul este terminat, anulat cred ca se spune.
Mai exista si posibilitatea ca producatorii sa ramana fara bani. James Cameron a terminat Titanic aducand bani de acasa. Mai pot exista neintelegeri intre regizor, scenarist si producator, acestia au cu totii drepturi asupra serialului, si acesta nu mai poate continua, se alege un final fortat.
Alege care motiv este mai plauzibil, nu am vazut din serial decat un sezon.

| RobertaChan explică (pentru StupidKid):

Sezoanele 6 si 7 le găsesti si pe Google. Scrie DivXFilme(este un site ok)

| RobertaChan explică (pentru Dorotheea21):

Cica unul din motivele incheierii serialului este faptul ca Jason Rothenberg a planificat de la inceput ca serialul sa aiba in total 100 de episoade. Dar ultimul sezon a fost un dezastru. In caz ca vrei sa te uiti in continuare, opreste-te la sezonul 6

| RobertaChan explică:

Dacă cineva mai stie un serial la fel ca acesta, gen SF cu adolescenti si despre supravietuire, va rog sa imi mai dati idei.

| Dorotheea21 a răspuns (pentru RobertaChan):

The Rain, Dark si The Mist, toate seriale cu adolescenti.
Mi'au placut.

| relian a răspuns (pentru StupidKid):

Pe Netflix erau toate de acu un an parca sau eu cel putin cand ma uitai in noiembrie anul trecut, atunci le-am vazut pe toate, acolo am vazut si mai placut, cred ca este cel mai bun serial la care ma uitai vreodata, iar eu nu ma uit mai deloc la seriale.
Mai este inca unu bunicel Jericho parca se numeste, e bun si ala cand nu ai ce face.

| relian a răspuns (pentru RobertaChan):

Jericho tot pe Netflix ala, nu-i cu adolescenti dar e bunicel, merge.