Program pe dupa masa, nasol, iti strica toata ziua, da asta e programul din clasa a7a, ore mai multe, mai grele, asta e trebuie sa te obisnuiesti, nu iti face probleme asa cum vine asa si trece, dupa ce termini a8a o sa iti para rau ca ai terminat scoala crede-ma tio spun din proprie experienta
Si eu sunt in clasa 7 si fac tot 6 ore dar dimineata.Intodeauna nu mi-a placut sa fac dupamiaza dar trebuie sa te obisnuiesti.Si ai dreptate colegii nu sunt tocmai cuminti nu poti gasi clasa perfecta, orarul perfect colegii perfecti.
Ai fi preferat sa faci ore de la 2 la 8?
De dimineata cred ca o sa fii pe clasa a VIII-a, dar pana atunci nu ai alta varianta decat sa suporti.
Desi daca ma intrebi pe mine, nu e chiar asa rau.
Eu am fost in clasa VI de la 1 la 7, acum sunt de dimineata, si sincer este cam aiurea dar n-ai ce ii face, macar fii atent le scoala cat e cazul ca va devenii si mai obositor ( si stresant daca nu esti pregatit! )
Nu mise pare normal de loc. Eu is in a 5 a si intru la 8 si ies la doua. Ghiozdanu e foarte foarte greu. Si azi in prima zi de scoala profa de mate ne-o dat teme si maine dam test. E groaznic
Din pacate nu e normal...dar nu te mai plange, incearca sa te impaci cu gandul...invatamantul in Romania e o prostie