Jetix a fost cumparat de Disney Channel, deci nu va mai exista vreodata Jetix , pe Jetix erau programe/episoade foarte tari sunt de parere cu tine disney e pff..Barem putem vedea cateva seriale pe net..ma bucur ca nu le-au scos si de aici.
Esti sigur/a? O petitie nu cred ca va schimba soarta... aici ne confruntam cu persoane cu putere materiala... nu-l mai putem readuce. noi nu avem in momentul asta puterea de a schimba ceva suntem doar niste pusti care vor sa schimbe lumea.
Nu intelegi! s-ar putea sa aducem canalul inapoi! sa mai intamplat asa cu alt canal ( de adulti) si l-au bagat pe langa celalalt canal! voteaza haidee!
Stai linistit ca am inteles, si am si semnat petitia . Doar ca nu mai am sperante sa se intample asta.
Asta credeti voi. Disney e mistooo! Mai sunt unele seriale tampite, cum ar fi Phineas si Ferb, dar majoritatrea sunt super. Si stati linisti, serialele de pe Jetix sunt reluate din cend in cand. De exemplu, H20 mai este in timpul saptamanii, pe la ora 12 la pranz. Iar oraseleu lenes este reluat pe Disney Junior.
JETIX ESTE CEL MAI MISTO POST DE DESENE ANIMATE imi amintesc cand ma uitam cu fratele meu la cei cu andy cand aveam 6 ani ( imi placeau vremurile alea imi vine sa plang(
ღAnaSawakoღ întreabă:
anonim_4396 întreabă: