| anutza6117 a întrebat:

Vreau sa stiu si eu,in saga amurg,ce apare pe 16, bella il iubeste pe varcolac,nu mai inteleg nimic,va rog sa imi spuneti, funda

Răspuns Câştigător
| Alessya90 a răspuns:

In cea de a doua parte, ce apare in 16 noiembrie parca, este prezentata transformarea Bellei in vampir si noile ei puteri. Aceasta nu este indragostita de Jacob (varcolacul), ea impreuna cu Edward, familia Cullen incearca sa o protejeze pe fiica lor Renesmee de clanul Volturi, deoarece acest clan nu accepta o fiinta pe jumatate nemuritoare (Renesmee este jumatate vampir jumatate om). Intre timp Jacob se apropie de fetita Bellei, dezvlotand o pasiune pentru aceasta.
Sper ca te-am ajutat! :*

5 răspunsuri:
| CreepyCrow a răspuns:

Pe 16 noiembrie apare Saga Amurg Zori de zi partea a II a. Pana la urma, Bella se casatoreste in partea I cu Edward, iar apoi naste o fetita Renesmee, de care Jake se va indragosti atunci cand ea va creste. Sper ca te-am lamurit, daca nu, mai intreaba`ma exact ce vrei sa stiibig grin

| ツDiana a răspuns:

Ea ii iubeste pe amandoi si pe Jacob si pe Edward. Dar a ramas cu Edward.

| Xtadelo a răspuns:

Te uiti la film si o sa intelegi. : )

| Kerli a răspuns:

Firul acestei povesti e atat de simplu si mediocru, daca nici pe asta nu esti in stare sa-l intelegi...

| anutza6117 explică (pentru Kerli):

Ma refeream ca nu am vazut filmu, si vreau sa stiu cu cine ramane bellarolling on the floor