| MewCosmin a întrebat:

Vreau un anime in genul lui Your Lie In April, cu dragoste dar nu dusa la perversitate si nud, una mai family-friendly, si putina actiune daca se poate. Multumesc.

12 răspunsuri:
| KoA a răspuns:

Shakugan no shana, Toradora, Arakawa under the bridge, Angel beats, okami-san and her devenit
Dacă mai ai nevoie îmi spui?

| MewCosmin explică (pentru KoA):

Imi place Toradora si iti multumesc mult daca o sa mai imi trebuiasca scriu.

| Justme1997 a răspuns:

Clannad, lovely complex

Si acum probabil Angel Beats si chiar ai gusturi bune, dar daca stii un anime in genul SAO

Mai stii? Daca poti unul cu actiune si dragoste in genul lui SAO.

| KoA a răspuns (pentru MewCosmin):

Ixion saga:dimension transfer (asta e mai multă comedie ) Log Horizon ( Asta seamănă cel mai mult cu Sao )
, it is wrong to pick up a girl in a dungeon (și asta foarte tare ) mai am ogramada in lista dar trebuie sa le caut

Btoom (asta seamănă cel mai mult),Grimgar ashes and ilussions, Konosuba, C the money of soul and possibility, Accel world, Phantasy star online 2,

Presupun ca esti un veteran de animeuri xD. Sper sa fie frumoase daca mai am nevoie 100% pe tine te contactez. Mai ramai la curent daca mai iti scriu.

Da nici unul nu are romance. Nu ai unul care sa aiba gen action, adventrure si romance si fantasy?

Toate au romance dar nu începe direct de la episodul 1, uita-te la mai multe episoade
The familiar zero, enmusubi no youko-Chan, Blood lad, toate pe care ti le-am scris și mai sus și aici, este vorba despre o călătorie in alta lume și toate au romance

Mai ai? xD? Poate Isekai sau ceva in genul MC OP si care sa isi arate puterea doar pentru a salva pe cineva/ iubirea (Action/Romance)

Nu mai îmi amintesc exact deoarece le-am văzut acum mult timp, dar uite câteva : So, i Can’t play H!; Blood Lad; Strike the Blood; Beyond the Boundary; Comet lucifer si mai am ogramada dar trebuie sa caut. i-ați TV TIME da-mi cerere pe Facebook ( Enache Adrian) și o sa îți apar direct la follow, acolo vei avea lista mea întreaga (aproximativ am uitat cum se numesc unele și nu le-am mai trecut )