Death note e un anime psihologic.
Oricum, o sa iti spun cateva dintre animeurile *romance* care le-am vazut :
1) Clannad/Clannad after story ( al 2 sezon ). tot ce pot sa iti zic este ca este SUPERB! , despre poveste, e una lunga. o sa incerc sa-ti spun mai pe scurt foarte putin.
O fata pe nume Nagisa care din cauza unor probleme a ramas repetenta un an. Ea se intalneste cu Tomoya, care incetul cu incetul, se imprietenesc.
Nagisa vrea sa formeze un club de teatru. Oricum, e foarte pe scurt, finalul este unul fericit. { p.s. grafica este foarte buna ]
2) Nana- ce pot sa zic... nu m-a surprins pe cat asteptam, dar e oky, grafica nu e cea mai buna.
E vorba de 2 fete care se intalnesc in tren, spre Tokyo. Se pare ca numele lor era Nana. Ele se muta impreuna si se intampla chestii si chestii.
3)Kimikiss pure rouge - nu este atat de popular, dar este ff bun . E o poveste draguta, nu prea e de explicat ca si asa e scurtut anime-ul.
4)Bokura ga ita -. pf, la inceput pare asa kawaii, dar, eu nu am vrut sa-l termin, este FOARTE dramatic
Este vorba despre un baiat a carui iubita a murit, el incearca sa treaca peste, dar mereu isi aduce aminte de ea. trist
5)Sword art online -. cred ca l-am vazut de vreo 4 ori. Pot sa spun ca e mai mult spre genul : actiune, dar e prea tare!
Se pare ca actiunea se petrece in 2022, cand exista NerveGear. Oricum, creatorul joculul SAO a decis sa ii blocheze pe toti jucatorii, si sa nu ii lase sa scape pana nu vor termina jocul.
Kirito se intalneste cu Asuna, se casatoresc si mai multe chestii.
Dupa SAO, pe la jumatatea anime-ului ei intra in alt joc. E super tare, chiar daca povestea nu-i originala.
Mai multe animeuri de genul romance :Kaichou wa maid sama ( trebuie sa fi auzit de el pana acum ), Tonari no kaibutsu-kun, Amnesia ( e si psihologic ), Mirai nikki ( si horror ), Znt, School days ( nu stiu daca exista cu subtitrare in romana, dar daca alegi sa-l urmaresti, sa iti aduci aminte ca finlul este ceva la care nu te asteptai), Myself; Yourself.
Cam atat, HUH, cat mi-a luat .
Mi-a sarit in minte un anime: death note, e cu liceeni, de dragoste, dar un pic cam horror..nu stiu daca o sa iti placa, e psihologic, mie mi-a placut.
PopStefania întreabă: