Lost cu siguranta te va captiva din primele episoade deci cu acesta sa incepi.
Breaking Bad este de asemnea foarte bun.
Prison Break este genial insa doar primele 2 seazoane celelalte doua mi s-au parut cam slabe dar poate tie iti vor place.
Terminator The Sarah Connor Chronicles un serial foarte buna actiune sf si drama anulat pe nedrept zic eu.
House MD pot spune ca si eu am avut aceeasi mentalitate dupa primele episoade insa treptat a inceput sa imi placa la nebunie incearca-l, ai rabdare si ai sa vazi ca e chiar genial.
Alte seriale
Sons of anarchy
The Mentalist
Grey's Anatomy
The Sopranos
White collar si veronica mars.primul este despre un hot(care se ocupa cu falsificarea obiecterol de arta si nu numai) fiind angat pe post de consultant pentru fbi, printre cele mai bune seriale.
Ah uitasem de Lost si la el mai gandeam, am auzit ca e un serial foarte bun.Am vazut si Prison Break si intr-adevar dupa primele 2 sezoane a fost megaplictisitor insa primele 2 au fost super. Terminator:the Sarah Connor Cronicles si Flashfoward au fost 2 dintre cele mai tari seriale vazute de mine si anulate pe nedrept cum zici tu.Pe restul nu le-am vazut dar probabil o sa le incerc, avand in vedere ca am si timp si sunt mare amatoare de filme si seriale.MS
Ok.Daca mai stii si alte filme/seriale in care apar hackeri/geeks/computer programming imi spui te rog? Eventual seriale daca mai stii ca filme cred ca am vazut aproape tot, numai sa nu fi foarte vechi (>1998)
Precizez ca am vazut:
Matrix 1, 2, 3
Takedown
Antitrust
Hackers
Gamer
MI4: Ghost Protocol
The Girl with the Dragon Tattoo
The Thirteenth Floor
Tron: Legacy
Swordfish
Untraceable
Eagle eye
Die Hard 4: Live Free or Die Hard
Wargames
Johny Mnemnonic
Poate mai sunt si altele da de astea imi amintesc parinte, va rog sa ma iertati si sa-mi dati Canon
Prison Break, un serial genial, care te ţine cu sufletul la gură în fiecare episod.