Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Salut TPU, am o curiozitate legata de vape uri. Vreau sa imi cumpar un kit si nu stiu ce sa aleg si cer ajutor prin a alege din: - Vaporesso xros 3 mini - Vaporesso GTX GO 40 sau 80 - Veynom LX Multumesc...? (mai mult)
Bunǎ ziua! Are cineva idee cum s-ar putea face un steag mare pentru o echipǎ de fotbal?
Salut TPU! Ce s-a întâmplat cu Animekage-ul? Dau pe el și îmi apare o altă structură.
Cateaua mea (bichon) fata în acest moment, primul pui l-a scos mort iar pe următorii 2 vad ca sunt vii, sa iau puii pe care ii scoate morți de lângă ea?
Bună ziua, am nevoie de niște sfaturi. Am 15 porumbei iar astăzi a venit o ploaie și i-a udat! Nu sunt uzi tare. Sunt uzi doar pe aripi! Este posibilitatea sa moara? Dau funda!
Bună seara! Am două nimfe, au făcut pui și după ceva timp am observat că mama papagal l-a chelit pe tatăl papagal, iar acum am observat că mama îi bate pe pui. Ce ar trebui să fac?
Buna ziua! Unde pot cumpara pui de buldog francez in Botosani sau Iasi?
Salut, daca incep de maine sa alerg in 4 labe ca un caine cam in cat timp credeti ca aș reuși sa alerg ca un lup de tare?
Bună ziua, am un buldog în vârstă de 2 luni. I- am luat pleduri speciale pentru a face acolo, câteodată face dar de cele multe ori face lângă cel puțin treaba mare, face pe unde apuca. Nu știu...? (mai mult)
Buna TPU! M- am trezit cu o pata umeda destul de mare in pat, pe plapuma si ma gandesc sa nu fi facut pisicul ( are cam 2 luni ). Pata nu miroase, ori nu imi dau eu seama si ma gandesc sa nu fi dat eu...? (mai mult)
Bună! Am 2 perusi minunați, mai exact 2 fete, tocmai am aflat ca una dintre ele suferă de epilepsie, probabil de atacuri de epilepsie deoarece în unele zile nu are nimic iar în alta are pete gri...? (mai mult)
De ce animalele care nasc pui bolnavi si ii mananca nu se imbolnavesc?
De prin septembrie mi-a disparut un motan de acasa avea cam un an si 3 luni stau la curte la zona de campie, mai e vreo sansa sa vina? Sau credeti ca l-a furat cineva? Noaptea statea mai mult pe afara
Am un motan în vârstă de 8 luni. Azi de dimineață nu avea nimic, însă după câteva ore am observat ca este foarte agresiv când încerc sa îl mângâi sau sa pun mana pe el(nu ii sta în fire,...? (mai mult)
E posibil sa cresc un pui mic de gaina in casa?
Poate un caine de rasa mare sa facă pui cu unul de rasă mică, de exemplu labrador cu pechinez?
Ce pot face cu un motanel care ii place sa doarma pe timpul zilei iar seara ma trezeste din somn la 3-4 noaptea si trebuie sa merg cu el sa-i dau de mancare sau sa faca la litiera?
Buna ziua. Câinele meu nu poate să stea în picioarele din spate, ce pot face?
Bună ziua! A cumparat cineva caine de la onepet. ro, factura este emisă de firma Petfinder SRL, Satu Mare? Ati fost multumiti? Mulțumesc pentru răspunsuri
Bună seara! Am o femela corcitura cane corso /rottweiler și de câteva luni îi ies fire albe.Ce pot face?
Cum faci rost de cobra sau anaconda de companie? Sa fie ieftin
Buna seara. Am un pui de Bishon de 2 luni are primul vaccin făcut, as vrea sa ii fac baie că i s-a făcut blănița urata.
Bună ziua! Locuiesc la casă și aș vrea să îmi cumpăr pui de bibilici. Trebuie să le dau mâncare specială sau au hrana necesară prin iarbă?
Bună dimineața! Perușii mei o să facă pui. Îmi poate spune cineva câteva nume drăguțe pentru puii de peruș?
Pisica mea s-a lins de dermoguard romvac, este toxic?
Bună ziua! Am o vaca care de câteva zile tremura, are febra 41 și nu mănâncă. Am chemat un medic veterinar care ia făcut injecții în aceste zile și vaca tot nu se simte bine, astăzi medicul...? (mai mult)
Pot pune cusca cu micul alexander (papagal) pe comoda unde e si modemul de internet? Il afecteaza cu ceva?
Am o pisica pe care o iubesc mult, o am de câțiva ani. Stau la casa cu ai mei, și ea stătea mare parte a timpului afara, dar intra și în casa destul de mult. Obișnuia sa fie plecata 2- 3 zile,...? (mai mult)
Salutare. Ma bate gandul sa-mi iau o pisica. As vrea o parere de la cineva care are si stie cu ce se mananca. Argumente pro si contra. Multumesc!
Buna Am zebra 2, guppy 2, scalari 2 si un curățător si 2 carași aurii dimineata am găsit un caras si un zebra mâncați Oare care îi mănâncă?
Ieri mi- am luat un Hamster pitic. La început era mai irascibil dar acum suntem cei mai buni prieteni. Doarme la mine în brațe și plange când plec undeva. Deși ne cunoaștem de ieri este foarte...? (mai mult)
Buna TPU! Cum as putea obisnui o pisica noua (care nu mai e pui mic) cu pisica si cainele pe care deja ii am? Pisica noua se irita/sperie rau cand o apropii de cealalta pisica pe care o am si de catel....? (mai mult)
De ce porcusorul meu de guineia nu guiță, ma ajuta cineva?
Salutare tuturor. Am și eu o problemă la o bicicletă electrică. Am înlocuit indicatorul care era cu afișaj led cu unul cu display și nu îmi arată kilometrajul, oare care ar fi problema sau...? (mai mult)
Salut, Ce se intampla daca pun o baterie mai mare la o masinuta cu telecomanda? Masina a venit cu o baterie lipo 2S 1600mAh si 7.4V iar cea pe care vreau sa o pun este de la o drona care are 2700mAh...? (mai mult)
Salut, acum o luna mi- am luat 2 porcusori de guineea. Am luat o cusca C&C de 143x73 (4x2) si momentan folosesc talas ca si asternut insa dureaza foarte mult sa il schimb in fiecare saptamana deoarece...? (mai mult)
Ma aflu in Italia dar am un cățel in România, a fost muscat de 2 căpușe...are șanse să mai trăiască? cât de periculos e o căpușe pentru un cățel?
Am observat aseara ca al meu caine are o mica umflatura in zona pieptului si azi dimineata a avut scaun cu sange. Cainele are varsta de 15 ani, mai are rost sa umblu cu el prin doctori sau sa ma pregatesc...? (mai mult)
Vi s-a întâmplat vreodată să ieșiți la plimbare cu câinele și să nu va asculte, să fugă pur și simplu și să nu se întoarcă?
Este ceva dacă cățeaua mea bichon a fătat 9 pui?
Bună seara! Am un hamster, azi am observat ca la ochiul stâng are ca o pată albă pe el, e pui. L- am găsit în scara blocului, 2 seri a stat la mine pe preș și mi s- a făcut milă, l- am dus...? (mai mult)
Bună seara! Am o mare problemă. Am niște porumbei voiajori iar vecinul meu continuă să îmi ia din iei. Porumbei mei zburau cu al lui dar niciodata nu s- au dus la crescătoria vecinului. Am văzut...? (mai mult)
Ce cabinete veterinare bune cunoasteti in Bucuresti? Sa imi lasati adresa, va rog!
Buna, in urma cu 1 an mi- am luat un Bichon maltez, dar anul aceasta am văzut ca ii cade excesiv parul, la momentul actual are codița cheală la propriu. Nu știu exact ce a cauzat asta, dar știu...? (mai mult)
Salut TPU! Aș avea o întrebare pentru cei care au citit arcul A Starless Clan din Pisicile Războinice:Ideea arcului este demnă de finalul seriei? Fără spoilere vă rog!
Am niste monede vechi si nu stiu unde as putea sa aflu ce valorea are, un pret ceva... stiti un site cumva?
Bună ziua! Porumbeii meu mi- au scos primul ou acum 18 zile și astăzi a început să se crape oul dar foarte puțin iar după nu s- a mai întâmplat nimic. Este posibil ca porumbelul să numai iasă? ...? (mai mult)
Salut sunt disperat! Sunt un columbofil începător și am observat că porumbeii au fecalele destul de apoase cu verde și Alb. Este de menționat faptul că porumbei beau și mănâncă fără probleme...? (mai mult)
Bună TPU, vă rog să înțelegi situația și să vă gândiți la soluții pentru problema următoare: (este baietel pisicul daca, contează) eu locuiesc încă, cu părinții mei, recent am luat...? (mai mult)
Bună seara! Sunt începător la porumbei și am văzut ca au fecalele apoase! Am căutat pr net și nu au nicio simptomă înafară de diaree. Le am administrat pastile și am citit pe net ca uneori porumbei...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!