Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am si eu o problema. Vineri mi- am gasit catelul cu labele din spate paralizate. Am fost la veterinar, dar mi s- a mai zis ca din cauza acestei probleme cainele nu poate urina. Mi- au aratat...? (mai mult)
Imi puteti spune cum se numeste aceasta pasare? https://imgur.com/QcKuBJi
Hey! De unde as putea cumpara niste carti de tarot tiganesti mai vechi? Ma intereseaza ceva vintage. Am oare sanse la anticariate? Multumesc
Salut,stie cineva un forum special pentru animale? Am un perus care zbura si acum nu mai poate zbura nu stiu ce a patit ca aripile nu i le-am taiat si era bine in cusca ei...
Am un bichon de 1an jum si de cateva zile este apos. A vomitat de cateva ori si l- am dus la vet si i- a facut o injectie anti vomitat. Din fericire nu a mai vomat dar se pune mereu intr- un loc ...? (mai mult)
Am primit recent un ciobanesc caucazian. Am auzit ca e cam agresiv si greu de citit. Cum ma pot juca cu el avand in vedere ca e mic?(5 luni) Cand creste mare si are mai mult de un an jumate, mai trebuie...? (mai mult)
Pestele meu guppy a facut pui. I- am separat. Am cautat pe internet cum sa am grija de ei. Trebuie o crenguta cu frunze sau ceva ca sa aiba sa se ascunda. Stiti voi una care sa nu fie toxica puilor de ...? (mai mult)
Cine îmi recomanda o arma/soluție de fugărit pisici? la geamul meu vin pisici care intra in călduri și ma exasperează la maxim miorcaeala lor. Cum apa nu merge.
Chitara clasică/acustică sau electrica pentru un începător? La care se poate invata mai usor?
Am o nelamurire, daca o sa iau un caine gen cane corso, doberman, boxer, amstaff, am auzit ca turbeaza dupa cam 3 ani si nu stiu daca o sa le tai urechile si coada(bineinteles o sa merg la veterinar),...? (mai mult)
Am o catelusa pe care n-o pot lasa in casa, asa ca sta cam tot timpul p-afara.Azi am observat ca avea capuse pe frunte si dupa ureche.Cu ce as putea sa-i dau?
am 12 ani si as dori sa- mi iau un caine, o fata cu experienta mi- a recomandat rasa doberman, imi puteti spune cateva lucruri despre el(va rog sa stiti cate ceva), sunt incepator in domeniu...? (mai mult)
Bună seara! Aș dori să cumpăr o bufniță ???? și nu știu de unde. Mă puteți ajuta?
In bazar la Botosani se gasesc costume de baschet?
Broasca testoasa de apa europeana poate manca sunca presata sau salam?
Am luat de pe strada acum cateva zile o pisica si am vazut ieri ca incepe sa schiopateze. Cred ca s- a lovit pe undeva, desi nu are labuta nici umflata nici ranita- nu se vede nimic care sa fie posibil...? (mai mult)
Buna TPU. Nu stiu ce se intampla cu pisica mea. De cateva saptamani vine pe fiecare dimineata acasa plina de sange.Se vad urme de zgarieturi pe ea si acum are pe cap ca un fel de zgarietura de caine, ...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu un magazin online dedicat hainelor pentru animale? PLEASE.
Am o problemă cu mașina de cusut. Când încerc să surfilez mi se blochează acul în suveică. Ca să iasă trebuie să scoți toate piesele de jos. Alte cusături merg, dar modelul de surfilare...? (mai mult)
La ce instrumente pot invata sa cant la ele relativ usor?(am incercat chitara acustică si nu pre m-am descurcat cu ea=))).
Imi poate cineva sa-mi spuna de unde pot cumpara un Gan 356 X rubik cube?
Am un perus baiat de aproximativ un an si as vrea sa mai imi cumpar unul, dar nu stiu ce. Fata sau baiat? Am tot auzit ca, in ambele posibilitati se bat. Care ar fi mai potrivit, cu care s- ar...? (mai mult)
Pot tine un peste piranha intr-un acvariu de 3 litri?
Am si eu o intrebare. Sunt fan si iubesc bufnitele,am mai detinut in trecut,le-am crescut si le-am eliberat, dar as vrea din nou un puiut, cineva detine?
tata are multi papagali si unul dintre ei i se roteste capul aproape la 360 de grade gen nu isi poate tine capul drept. Sta cu el ba la 180 ori aproape de 360 si ma ingrijoreaza foarte tare...? (mai mult)
Salut, pisica respira cu gura deschisa dupa ce ma joc foarte mult cu ea, am un laser si ea fuge dupa el, este normal sa respire in acest fel dupa ce depune mult efort?
Este normal sa se dezumfle peste noapte camera de la bicicleta? Aseară când am ajuns acasă cu bicicleta totul era ok, azi dimineață când ma uit la bicicletă cauciucul din spate moale și prima ...? (mai mult)
Hei TPU, problema urgenta! Am luat nu de mult 2 pisoi.Toate bune, dar dupa 2 zile una dintre ele a inceput nu sa planga, cum sa spun ii curgea un fel de mucus galben din ochi.Am sters- o la ochi cu ...? (mai mult)
Buna, am un peste betta care de la un timp nu mai înoată cum trebuie și sta la fund cu capul in jos sau la suprafața dar arcuit și tot cu capul in jos. Mă poate ajuta cineva cu niste răspunsuri...? (mai mult)
Am cumpărat picături pentru purici Advantix și as vrea sa va întreb cum se pun. Le- am cumpărat mai demult și tot ce îmi amintesc e ca se pun pe spatele câinelui dar vreau sa va întreb dacă se...? (mai mult)
CINEVA SA MA AJUTE REPEDE CU UN raspuns, cainele meu e inconstient de vreo 30 min si a inceput sa latre dintr-o data, sta si cu gura descgisa, ce i-as putea face? UN RASPUNS URGENT VA ROG!
Am un caine de 8 ani.Il am de la varsta de 5 ani si pe 14 iulie plec la tatal meu acasa unde se afla si cainele de 8 ani (parintii mei sunt divortati. Apropo rasa cainelui e lagotto) problema...? (mai mult)
Poate cineva sau știți pe cineva să mă ajute că creez o brătară personalizată așa ---> https://pin.it/hqw3ygw5s3nh4z Cu o emblema si scris! Dau funda
Există vreo vindecare la o boală autoimună la un chihuahua? Adică nu este numai o rană am înțeles că este și o problemă internă...se poate cumva vindeca?
Ce nume să dau la văcuța mea?
Sunt putin ingrijorata in legatura cu pisica care mi- a fatat recent si as vrea sa aud parerile voastre inainte de a consulta un veterinar. Aceasta a fatat joi seara inspre vineri. Nasterea a decurs...? (mai mult)
Băi, deci am facut o greșeală... acum nici nu stiu daca e superstiție sau e adevarat. Cateaua mea a fatat in urma cu 3 zile(pentru prima dată) și pentru că imi era atât de drag de puii ei, i-...? (mai mult)
Este normal dacă hamsterul meu de companie mă linge pe mână când nu mai îl scarpin p.s eu cred ca mai vrea să il scarpin o perioadă mai lungă de timp...
Aș vrea să știu dacă pot să pun hârtie igienică în cușcă hamsterilor, vreau să știu doar dacă le afectează sănătatea.
Ce tip de lampa are nevoie o broasca țestoasa?
mă uitasem acum puțin timp la o compilație de failuri numită "Painful Compilation" pe YouTube și am văzut un video in care un timp sa aruncase pe spate de pe un acoperiș sau o platformă...? (mai mult)
Imi poate face si mie cineva cu toate vaccinurile necesare pentru catei maine o sa ii fac vaccinul de la 6-7 sapramani apoi care urmeaza?
Salut. Exista intr-adevar sondaje online in care plătesc? Sau orice alte modalitati de a câștiga bani online, ex sa depui nr de cont la o bancă si sa iti vireze bani in el.
Am o problema cu motanul meu... parca e posedat. Daca vreau sa il mangai ma musca, insa toarce(toarce de nervi cred) ma zgarie, noaptea se uita FFF ciudat la mine, adica pur si simplu ma uit in ochii...? (mai mult)
As dori sa știu, de unde pot cumpăra par de la coada cailor! Adică, dacă știți ceva herghelii care vând astfel de par! Ar fi frumos dacă ar fi ceva din zona Iașului, dar accept și...? (mai mult)
Este cineva care are astfel de culori acilice? https://www.magazinulartistilor.ro/produs/culori/set- 40- de- culori- acrilice- royal- crafters/ M- ar interesa sa le cumpar, dar nu stiu cat de calitative...? (mai mult)
Am un catel care are purici. Problema este ca nu sta sa îi dau cu prafuri, mereu cand ma vede fuge! Ce pot sa fac?
Hey! Astazi mi- am cumpărat o broasca țestoasă și as vrea sa stiu dacă are nevoie sau nu de lampa și filtru...angajatele de la pet shop au zis ca nu are nevoie, însă nu sunt sigura de asta...Are...? (mai mult)
Bună ziua. Am o întrebare în legătura cu caini. Pe OLX sunt multe anunțuri de câini, dacă vorbesc cu deținătorul poate să- mi trimită câinele cu un curier special la mine acasă sau trebuie...? (mai mult)
Eu am un bichon maltese in varsta de un an. I- am luat astăzi niste bobite Royale Canin Maxi Puppy si nu am vazut ce avea pe pungă. Puteti sa le căutați pe net sa vedeți cum arată. Sunt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a