| xxdd a întrebat:

Abia mi-am luat un hamster si el roade mereu gratile de la cusca. Am citit pe net ca atunci cand face asta inseamna ca are o problema, ceva., cam ce are mai exact?straight face Mereu face asa si deja ma exaspereaza straight facex(

Răspuns Câştigător
| BiwCupcake a răspuns:

Nu te ingrijorahee hee si al meu facea la felwinking este ceva normal pentru ca hamsterilor le cresc dintii de jos f mult si daca ei nu rod ceva ca sa se toceasca o sa li se despice buzabatting eyelashes

sa ii pui ceva mere, biscuiti simpli, castraveti sau ce ai tu...mai tare bun pentru roswinking

10 răspunsuri:
| xXLipHeartSweetieDudeXx a răspuns:

Ii cresc dintii!

| Catalin1 a răspuns:

laughingDai ceva de mancare.

| theorizer a răspuns:

Nu stiu despre hamsteri, dar stiu ca iepurii fac asta pentru a-si toci dintii care le cresc asa cum le creste oamenilor parul. La iepuri le dai morcovi, sfecla, orice fel de hrana care sa le toceasca dintii, habar n-am la hamsteri.

| Șttefania a răspuns:

Ar cam trebuii sa te obisnuiesti cu asta!
Nu are nici o problema, stai linistita, si al meu face asa. El\ea nu vrea decat sa iasa afara.Si al meu face asa, si pe mine ma enerveaza dar il duc in alta camera.
PS:Nu are nimic el vrea doar sa iasa afara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine face noaptea ( sunt nocturni) dar mai rar. vrea sa iasa, probabil nu'i place cusca, sau il deranjeaza ceva din ea, sau e prea mica. e legat de conditii thinking

| LikOsZZZZ a răspuns:

Buna... ii poti pune in cusca sa roada altceva big grin...de ex o bucata de lemn ceva big grin cred ca ar merge big grin a si nu cred ca are nimic daca roade gratiile big grin

| TrendyHedgehog a răspuns:

Pai si eu am iepuri care fac asa. Poate sa fie din 3 motive:ii crecs dinti(daca asta este dai o bucatica de lemn sa roada ca nu e bine sa roada gratiile), vrea sa iasa afara din cusa sa se joace sau ii este foame si incearca sa iti atyraga atenita

| philosophos a răspuns:

Nu cred ca dorinta de evadare evadarea ar fi cauza roaderii/rosului (nici nu stiu cum se spune) gratiilor, pentru ca eu am pus cusca in cada de la baie si are usa deschisa la cusca si roade gratiile noaptea cand se afla in exteriorul custii. Are si seminte de floarea soarelui nedecojite si nesarate pe care le roade si extrage miezul. O sa-i aduc si crengute.

| Ramona_Ramo_2000 a răspuns (pentru BiwCupcake):

Nu prea este indicat să îi dai biscuiți unui hamster mai bine îi cumperi batoane speciale pentru hamsteri

| Chenciu_Denisa_2000 a răspuns:

Și al meu face la fel și nu stiu ca sa-i fac?