Am o catelusa superba, neagra.nu am reusit s'o invat franceza, in rest are mai multa minte decat cei din parlament.
Am un Bichon alb:x
Micuts si pufoooos:x
Parca este un fulg de zapada mai mare:o3
http://www.google.ro/......tp?/imgres
:X
Funda pentru Rico :o3?
Am 3 pisicute. 1 pisoias, 2 pisici.
Te rog da ID.de messenger pentru ca sa iti trimit poza ca sa vezi ce draguti sunt.
Fundita?
Buna
Poi eu stau la casa si prefer sa tin animalutele mai mult pe afara [ in cusca :-d]
am un caine si cateva pisicute
mi-ar placea sa le tin in casa dar mama zice ca nu e igienic
daca as putea sa imi mai iau animale si sa le tin in casa ar fi
pisicute
catelusi [ haski; xx bichon ]
hamster
pestisori
etc.
Am un hamster mititel de cam o luna si putin http://www.pet-room.org/wp-content/uploads/2009/07/hamster1.jpg
seamana foarte mult cu aceste :D e jucaus, nu-i place sa se bage cineva in intimitatea lui ( musca), ii place mult sa roada chestii si sa se spele :)), ii plac semintele si ii mai place sa doarma foarte mult, doarme toata ziua si seara pe la 2 se da in roata si ma trezeste din somn. Are propriul lui W. C. unde stiti si voi :). Dormitorul lui este o casuta care o umple cu rumegus si nu mai vezi nimic a astupat chiar intrarea cu rumegus :d. Cam atat despre hamsterul meu
Buna!
Am un caniche negru... si o sa imi mai iau in catel alb cu negru (metis) Tu?
O broasca=my princess
ciobanesc german= kira
schnautzer=ursu
si mai vreau o pisica si un san bernard
Un chihuahua pe care-l cheama oscar ochii albastri a aproape tot alb : are o urechiusa maro deschis e ff dragut
Am avut pana acum vreo 4 papagali, pe rand insa
-primul a zburat...
-al 2-lea la fel
-al 3-lea a murit
-al 4-lea a murit si el
-al 5-lea a murit din aceeasi cauza ca 4
Cam asta despre animalul meu de casa
Ai bichon? Este fata sau baiat? Si eu as dori sa imi cumpar un bichon dar nu gasesc la nimeni, ma poti ajuta? Multumesc
Nu. Si eu vreau, dar nu ma lasa parintii deoarece nu e igienic cu un caine in casa lasa par si necesitatile lui. Scuze dar nu am. Cineva a cumparat unul din carrefour si a dat aproximativ 1200 lei. Sau incearca la un magazin pentru animale sa pui un anunt. Succes