| Ioana0Deniz a întrebat:

Ajutoor!

Buna seara tuturor! Am nevoie de un sfat in legatura cu pisica mea. Are 7 luni si sambata a fost sterilizata. E foarte bine, isi ia medicamentele, mananca si energia ii revine putin cate putin. Problema este ca medicul veterinar i-a pus un pansament, pe care mi-a zis ca ar trebui sa il tina pana miercuri sau joi. Ea se tot linge pe acel pansament si imi e frica sa nu il dea jos pentru ca deja putin atarna colturile. Am discutat cu medicul, mi-a zis ca nu e nimic grav si ca nu ar avea cum sa ajunga la firele resorbabile. Pentru linistea mea mi-a sugerat sa ii fac o cămașă dintr-un tricou dar nu o suporta. Nu vrea sa umble cu ea si nu se misca. Daca aveti pisici care au fost sterlizate, stiti daca este ok sa dea jos pansamentul? Ma gandesc ca poate are mancarimi. Si inca ceva…..stiu ca firele se topesc repede dar nu pot sa stiu zilele exacte.
Ai trimis

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Stai linistită nu se va intampla nimic rau daca ea se linge la acel pansament, ea cu limba curata rana o dezinfecteaza nu are cum sa smulga ațele cu care a fost cusuta, nu o stresa nu i pune tu alte pansamente decat ce i-a pus medicul, acel pansament are antibiotic care va grabii vindecarea si daca pisica (este fetiță sau motănel, si ce rasă este?) Tu dă i medicamentele care i le-a dat medicul, pune i mincare si apă in fiecare zi, si lasa o sa stea unde vrea sa se lingă de 100 de ori pe zi, animalele sunt foarte destepte si nu se ranesc singure.

2 răspunsuri:
| Ioana0Deniz explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mulțumesc pentru răspuns, m-am mai liniștit. Este femelă și nu este de rasă

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Ioana0Deniz):

Multumesc pentru fundă, multa sanatate pisoiului, si ție