| Mariuca4562 a întrebat:

Ajutor! Am o problema mare! Deci ieri mi-am luat 2 hamsteri(frati). Fata care mi-a dat hamsterii mi-a spus ca sunt amandoi baieti. M-am jucat cu ei, i-am smotocit i-am mai speriat putin si astazi m-am gandit sa vreific daca sunt baieti. Cand m-am uitat am observat ca sunt fata cu baiat, cred. Cand i-am mutat in acvariu uneori se mai chitaiau, iar eu credeam ca se joaca, si inca as crede asta.Mi-e frica sa nu fi avut fata puisori in burtica, iar prezenta masculului sa nu o fi facut sa piarda sarcina.
Stiu ca ce o sa va intreb este prostesc, dar:

1.De unde imi dau seama daca mai are pui sau daca avea avand in vedere ca nu are burta mare?
2. Daca doamne fereste a pierdut puisorii, cum imi dau seama?
3.Cum imi dau seama daca este sigur fata?

Răspuns Câştigător
| ღSuzyღ a răspuns:

Http://firsthamster.wordpress.com/ingrijire/reproducerea-hamsterilor/;) si eu am avut mai multi hamsteri care s-au inmultit foarte repede de la 2 hamsteri au ajuns la 15 :))))))))) da.a trebuit sa ii duc la pet shop acum am doar unul dar link-ul asta te va ajuta;) oricum daca e fata si face pui sa iei masuri, trebuie sa fi prudent mai ales cand pui vor vrea sa cerceteze cusca s-ar putea sa scape printre gratii asa ca ai grija am avut parte de multe surprize iar daca mai ai intrebari te pot ajuta;)

2 răspunsuri:
| AleEmoStyle a răspuns:

Oh doamne du-i la veterinar si o sa iti spuna ce sunt si daca e insarcinata. Dar daca nu are burta mare cum sa fie? Si tu iti ti hamsterii in acvariu?!

| Mariuca4562 explică (pentru ღSuzyღ):

1 linkul nu merge
2.am avut 2 cum am zis in intrebarea de mai bine de o luna a avut prima runda de pui acum o are pe a doua.i-am numarat si in total are tot 15 laughing)))