Eu zis ca cea mai buna solutie este sa o duci la veterinar. Multa bafta pisicutei tale!
Vroiam sa spun cat de repede posibil, adica maine sau luni, daca duminica e inchis.
Eu cred ca o sa se faca bine nu-ti face griji, daca nu vomita si e asa ca inainte inseamna ca e bine, dar trebuie sa o urmaresti atent ca sa vezi cum se comporta ea, daca se comporta ca de obicei inseamna ca e in ordine.Dar ar fi bine ca sa o consulte un veterinar ca sa fi sigura. Sper ca ti-am fost de ajutor
Pai da..trebuie sa ii dai ceva sa ragaie :-s ca la copii mici..ca sa scape..sau chiar sa vomite sa elibereze acea otrava :-s. si eu am o pisica dar sinceer nu stiu ce ai putea face...cel mai bine du-te la un magazin nonstop din apropiere si i.a cv ca sa ragaie..gen bere :-s Vorbesc serios.dar nu multa..si mai dai laptic :-s sincer altceva nu stiu...nu ma pricep prea mult dar i-am din cat stiu ti-am zis
Eu iti recomand so o duci la veterinar uite un stiute care te invata cu cateva sfaturi ce asa-i faci pisucutei tale.
Http://www.animalutze.com/articole/cum-sa-tratam-o-pisica-otravita.php
http://www.zooland.ro/Pisica_otravita___ce_facemA_-6931.html
Mult noroc!
Daca a mancat cred ca e bine...Cu toate ca un control la veterinar nu ar strica daca vrei sa fii 100%sigura.(Apropo eu am avut perusi si au mancat frunze cand ii scoteam din colivie si se spune ca ficusul e otravitor si n-au murit). Succes!
Du-l ma fata la veterinar sau suna veterinarul, vine el la domiciliul tau.