| IrinaAndreea a întrebat:

Ajutor, va rog!
Pisica mea in varsta de 1 an a fost sterilizata acum 2 saptamani si ieri i-am scos firele. Toate bune, doar ca acum a venit la mine o prietena care se teme de pisici si pisica a inceput sa o scuipe, iar prietena mea se ferea de ea, dupa care pisica a inceput sa o alerge si sa scuipe foarte tare. Eu m-am pus intre ele si pisica mi-a sarit pe picior. E posibil sa fie de la faptul ca asociaza persoanele straine cu durerea recent suferita? (operatie, scos fire etc.) Cu cei din casa nu a fost agresiva in asemenea hal niciodata. Are vaccinurile facute, inclusiv antirabicul. Ar putea fi ceva grav? Acum a plecat colega si ea a revenit la normal.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca are dureri (ieri ai scos firele) si da, asociaza durerea si trauma cu persoanele straine. Va uita, dar acum va mai fi agresiva un timp. Si prietena mea a patit la fel cu pisica ei.

4 răspunsuri:
| IrinaAndreea explică (pentru anonim_4396):

Off, imi e mila dar ea, dar si foarte jena fata de prietena mea. Mi-am cerut scuze de 100 de ori, dar tot ma simt prost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IrinaAndreea):

Nu ai ce face. Iar prietena ta, trebuie sa inteleaga, doar e persoana rationala, nu ca pisica.

| viotedy a răspuns:

Nu.Dupa sterilizare nu doar ca se ingrasa dar unele devin si cam nebune-musca, scuipa.

| IrinaAndreea explică (pentru viotedy):

De la operatie si pana acum nu a avut manifestari de genul decat cand i-a pus corsetul si i-a scos firele (normal, pentru ca o durea). De scuipat, a mai scuipat dar nu asa de urat. Sper sa fie un incident singular totusi. sad