Eu am acasa doua perechi de perusi(doua femele si doi masculi).
Pentru a imblanzi perusica urmeaza urmatorii pasi:
1.In prima saptamana tine mana pe colivie vreo 10 minute in timp ce citesti ceva cu voce tare(astfel se va obisnui cu mana si vocea ta)
2.In săptămâna a doua tine mana(in interiorul coliviei) pe fundul colivie fara sa o apropii de ea, din nou 10 minute si in timp ce citesti ceva.
3.In a treia săptămână aproprieti incet mana de ea si impinge incet cu degetul pe pietul ei.Astfel se va urca pe deget!
Eu am 13 ani si iubesc perusii ca si tine!
Depaseste momentul, asta e sigur. O sa va imprieteniti, nu iti face griji, deocamdata nici nu te distinge bine in peisaj, o sa te descopere in timp.
Buna! Ai putea adauga intrebarea ta pe un forum de genul http://www.animalutze.com/......wforum.php Asa ai sanse mai mari ca cineva experimentat sa iti raspunda.
Am experienta si cred te pot ajuta.Va trece peste experienta! Greu, dar va trece!
Eu am acasa doua perechi de perusi(doua femele si doi masculi).
Pentru a imblanzi perusica urmeaza urmatorii pasi:
1.In prima saptamana tine mana pe colivie vreo 10 minute in timp ce citesti ceva cu voce tare(astfel se va obisnui cu mana si vocea ta)
2.In săptămâna a doua tine mana(in interiorul coliviei) pe fundul colivie fara sa o apropii de ea, din nou 10 minute si in timp ce citesti ceva.
3.In a treia săptămână aproprieti incet mana de ea si impinge incet cu degetul pe pietul ei.Astfel se va urca pe deget!
Eu am 13 ani si iubesc perusii ca si tine!
Salut am si eu perusi mda... Faza ii ca nu trebuie sa o prea scoti des si când il scoti incearca sa te faci inteleasa cu el ( s-a il dresezi).