Daca e doar pe timpul noptii si au un spatiu destul de mare in care se pot misca linistite e ok.
Pai nu inteleg ce le trebuie caldura? Este vara! Si chiar daca ar fi iarna ele tot nu ar murii de frig pentru ca au blana. Si mie imi plac pisicile am si eu 4. Lasale acolo, eu le bagam in bucatarie sa nu fuga! :*
Da, se pot misca, una are 2 luni, alta 3 sau 4. Sunt mici si au loc sa se miste pe acolo. De dimineata devreme le pun mancare si le scot, le bag in fiecare seara pe la 22-23 si le scot la 7-8.
Exact in aceasta situatie eram si eu acu cam o saptamana. La mine erau 3 pisici mici (pui, mai mult de o luna nu aveau), erau vagabonzi, iar eu cu bunica i-am "adoptat", ca sa zic asa. Ideea e ca i-am tinut in tinda beciului, aveau spatiu, loc sa se joace, apa, mancare, etc. Intr-o noaptea au iesit pe un gemulet, printre gratii, si pur si simplu au fugit, desi nu dadeau semne sa fie speriate sau dornice de "evadare"... Deci nu stiu ce sa zic, la mine asa s-a intamplat, din pacate. i-au vazut vecinii de dimineata hoinarind pe drum...
E ok, se vor adapta si eu am pisci si stau langa o strada cu in care trec masini, dar nu asa multe si ai mei au poarta deschisa ca mna asa trebuie sa vina clienti si pe timpul zilei imi e frica sa nu iasa pe poarta sa le calce masina sau sa le manance cainii
N-au treaba, atat timp cat au aer. Doar sa le asiguri apa si mancarea.
Pisicile or sa se obisnuiasca sa vina la tine atata timp cat le hranesti si le dai apa, dar in general or sa simta nevoia sa mai plece de acasa. E bine ca le protejezi acum, dar in final trebuie sa se descurce si singure, sa nu le dadacesti prea mult ca sa le inveti prea blege. Oricum cat de blege sunt depinde si de ele ca pisicile mele cand vine vorba de un caine sau persoane noi alearga de rupe pamantul (cu toate ca le-am invatat domestice, asa au ele chestia asta, cel putin 1 din ele).
Faci bine ce faci, dar sa nu-ti para rau daca ele in final or sa plece si o sa pateasca ceva, ca na, depinde si de ele, nu ai cum sa le protejezi 100% atata timp cat nu le tii in casa.
Deci: hraneste-le, joaca-te cu ele, da-le apa... si slabe sanse sa vrea sa plece (poate doar daca vor sa manance ceva mai bun).
Da,momentan cat sunt mici poti sa le ti acolo pe timp de noapte. Cand sunt mari nu cred ca le mai poti tine, ele sunt animale nocturne isi desfasoara activitatea noaptea.
Au dormit 2 saptamani afara, se jucau in curte toata noaptea, alergau broscutele se piteau in frunze, cu toate ca sunt mici nu au fugit, dar de cand cu cainii, am ales sa fac mai bine asa.
Sper sa nu mai fuga, se obisnuiesc ele, eu am adus-o pe una tocmai de la Bran si eu stau in Ploiesti, s-a atasat de mine, se vede ca ma iubeste, ma bucur ca a inteles sa stea pe langa casa, a avut o poveste dureroasa, mi s-a rupt inima de ea, a fost bolnava, 3 zile nu a manacat si 2 nu se misca de unde o puneai, era si racita, miorlaita, acum se catara in copaci.
Cineva o abandonase din pacate, dar au gresit pentru ca mi se pare mie ca e birmaneza, era si lovita, cineva a lovit-o .
Sper sa nu fuga si ale tale, se obisnuiesc dupa ceva timp, asa sunt pisicile de obicei, le lasi ziua prin curte?
Au cateva luni, acum vreau sa le pun acolo pana mai cresc. mai am 2 motani maturi, fac ce vor ei, se descurca, s-au obisnuit, nu ii pot tine, pleaca si cu zilele dupa pisicute
Buna! eu cred ca ar trebui sa pui o cutie in cotet si so unpli cu zdremte! Daca is doua nu sufera se joaca impreuna! lor nu le frig daca au cutia acolo si oricum incepe scoala cand fratele tau ii plecat la scoala si de acasa poti sa le pui inauntru pana vine el le scoti numai noaptea le ti in cotet si cand ii fratele tau acasa! noroc
Pai daca stii ca iti scapa cainii de ce nu ii legi mai bine? A si daca nu dorm seara, dorm ziua, deci.
Catelusa nu poate fi legata, e mamica, are pui si ii alapteaza iar ei sunt mici si pleaca de langa ea sa exploreze si nu are cine sa ii aduca langa ea sa ii alapteze, nu ii pot atinge.