| SimoneGanu10 a întrebat:

Am de ales intre un beagle si un fox terrier. Ce sa aleg? P.S. Stau la casa. P.S.2 Lipsesc 4-5 ore de acasa.

Răspuns Apreciat de Editori
| mudokins78 a răspuns:

Fox terrier!
Personalitate-Este un caine foarte energic, tenace, rezistent, curajos, nu se teme sa atace un animal mai mare decat el; zburdalnic, mereu gata sa atace si sa muste, inteligent, latra la cel mai mic zgomot, are inclinatie catre sapat. Devotat stapanului, iubeste copiii si se intelege bine cu ei, dar trebuie avut grija cu copiii mici pentru ca este un caine foarte vioi, zburdalnic. Accepta strainii dar nu va ezita sa atace in caz de pericol. Se intelege bine cu alti caini si alte animale cu exceptia celor mici pe care are tendinta de a le considera drept prada, daca nu le cunoaste de mic.
Beagle se plictiseşte repede, mai ales că spui că lipseşti de acasă 4-5 ore. Succes

6 răspunsuri:
| Maria203 a răspuns:

Il vrei pe fox terrierul cu par sarmos sau neted?

| SimoneGanu10 explică (pentru Maria203):

Par sarmos

| SimoneGanu10 explică (pentru Maria203):

Il vreau pe cel cu par sarmos.

| Criss_Crissty_1999 a răspuns:

Nu ți-aș recomanda Beagle din cauză că acesta este sensibil și reacționează urât dacă e singur, în schimb poți să alegi un Fox Terrier. Sper că te-am ajutat cu ceva.

| EduardDogHelper a răspuns:

Beagle, e un caine foarte cuminte si ascultator.

| Maria203 a răspuns (pentru SimoneGanu10):

Daca esti energic si activ atunci un beagle este potrivit dar latra si urla.Fox terreirul nu o sa iti sape in gradina doar daca il dresezi sa nu o faca, si trebuie sa il socializezi de mic cu cat mai multe animale posibil pentru ca asa o sa le fugareasca pentru ca este un caine de vanatoare si este mai incapatanat decat beagleul si latra. Daca iti iei beagle ai grija sa stii ca e de rasa, parca iti dadeai seama de asta daca avea varful cozii alb, nu mai stiu sigur.Mai documenteaza-te de pe net sa vezi ce rasa ti s-ar potrivi.