| Jwjai a întrebat:

Am doi căței mici și de fiecare data când mă joc cu ei se iau la bătaie. De ce oare și ce sa fac?

4 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Nimic,ii lasi in pace, asa fac ei, nu se bat pe bune se joaca

| Jwjai explică (pentru Felys):

Nu serios se agata de gat și se musca da trebuie să îi despart eu

| Felys a răspuns (pentru Jwjai):

In cazul asta poate fi vorba si de gelozie intre ei prin faptul ca nu vor sa te imparta.Si eu am doua catele de talie mica si desi ele se iubesc una pe alta uneori le mai apuca gelozia numai ca nu se musca, doar isi arata dingii una celeleilalte si cam atat

| GabyT10 a răspuns:

Atunci cand dai atentie unuia dintre ei, celalat devine gelos, de aceea se iau la bataie.Chiar daca sunt mici,au tendinta de a pune "stapanire" pe ceea ce le apartine si iubesc,in cazul de fata tu,stapanul lor.Din dorinta de a-ti atrage atentia,o sa atace pe cel pe care il alinti,asa isi arata el iubirea happy. Sunt ca niste copilasi, vor atentie multa, iubire si devin gelosi cand oferi altcuiva ceea ce vor happy.Te sfatuiesc sa incerci sa te joci cu ei separat (cand nu sunt unul langa celalat), altfel risti cand va fi mare sa atace/sfasie orice animalut vei mangaia, sau sa muste pe oricine pune mana pe tine.Sa-ti traiasca micii blanosi happy.