Du-te la o farmacie veterinara si i-a mancare pentru pasari e 10 sau 15 lei cutia. Daca nu mananca du-te la un doctor veterinar.
DEpinde ce pasare daca e vrabie poti sai dai firimituri de piine daca e altceva scriemi iti voi spune
Daca pote zbura iti dau cel mai bun sfar : Laso in libertate!
Un animal de casa trebuie sa-l iei de mic si sal ingrijesti altfel va suferii enorm.Gandeste-te cum ar fi sa-ti rupi piciorul savina unul sa te ia si sa nu te mai lase sa pleci.
Daca nu-i in stare sa se miste pinei niste firmituri de paine (uscate si farimitate).Pot sai pui daca ai o bucata de slanina(daca ai fost pe la ignat), e foarte bun sa pentru pasari pe vremea asta.
Of... Mititica! Niste firmituri de paine, le poti pune langa ea si sa o lasi sa ciuguleasca! Salutari din partea mea catre pasare!
Poate ii e foame. poti sa ii dai firimituri de paine, niste apa, faina de porumb putin umezita ca sa nu fie asa uscata ...si mai gasesti tu ceva
Nu e vrabie. Parca e cinteza. Am citit ca mananca insecte dar acum nu am de unde sa-i fac rost de insecte.
Ar putea avea o problema de sanatate sau ar putea sa ii fie foame. Ai putea sa ii dai niste graunte, porumb, firimituri de paine, sau mancare pentru pasarele pe care o gasesti la un pet shop. Totusi ar fi mai bine sa o tii pana se face bine si sa o eliberezi. Are si ea familia ei...
DedesiSoso întreabă:
Alenira întreabă: