| Adda0a0 a întrebat:

Am gasit un porumbel pe pervaz, este inca pui dar cred ca are o problema la aripioare, nu poate zbura decat foarte putin si foarte prost ( cade imediat, nici nu se ridica bine de la sol) nu mananca si nu bea apa. este foarte speriat. ce as putea face sa-l ajut? mentionez ca nu am posibilitatea sa ajung astazi la veterinar

Răspuns Câştigător
| bogdancool102 a răspuns:

Incearca sai dai seminte de grau iar apa nu o poate bea deschide-i ciocul si pune-i apa. Suna ciudat dar asa trebuie procedat si mie mi s-a intamplat m-am dus la veterinar iar acesta se mira cum l-am hranit de a trait pana ziua urmatoare. I-am explicat, iar a zis ca am procedat bine. Daca nu te descurci du-l cuiva care intretine porumbei... ca-i pacat de el

2 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Încearcă să-i dai ceva de mâncare, care să-i placă. De exemplu, seminţe, firimituri de pâiniţă, cât şi apă.
Pune-l într-o cutie şi lasă-i acolo mâncarea. Poate va mânca după ce te vei îndepărta de el. Dacă poţi, du-l mâine la medicul veterinar să-l examineze.

Pa-pa.

| Adda0a0 explică (pentru bogdancool102):

Multumesc, sper sa traiasca pana maine sa pot ajunge cu el la un veterinar. nu cunosc pe nimeni care intretine porumbei insa sper sa il pot ajuta