Sfatul meu este sa duci randunica la veterinar,dar unul foarte bun,la mine in scara sunt o groaza cuiburi de randunici si randunele cu pui,etc. Eu una nu as fi vazut sa ii tremure vreuneia dintre ele capul,ar putea fi o problema, desi sper sa nu, veterinarul e singura solutie, numai el iti poate da un raspuns final aproximativ bun, cat despre dieta...fructele sunt bune cat despre viermi, nu stiu ce sa zic, nu mi se pare in regula, succes!
Daca da din cap in mod necontrolat are o boala neurologica care nu prea are sanse de vindecare.Mai bine consulta un medic veterinar.Fiintele salbatice rar se acomodeaza cu alte conditii decat cele din natura.
Nu mai da din cap da din cap doar cand e entuziasmata si incepe sa "zbiere" ca vrea mancare, in rest nu mai da. I s-au deschis ambii ochi, nu are nici-o problema, era obosita saracuta, cred ca de asta inchidea ochii. Acum e intr-o stare perfecta nu mai face in fecale viermi nedigerati, ii tai bucatele cu un bisturiu medical micut, astfel incat sa fie bucatele mici sa le digere rapid. Pot sa spun ca este sanatoasa tun, si incepe sa zboare din ce in ce mai mult, cred ca intr-o saptamana o sa facem o decolare pe un camp sa vedem daca reuseste . Aceeasi dieta : larve taiate marunt + mar + castravete (chiar si rosii/morcov)+ 5 picaturi de apa dupa masa, si multa dragoste din partea mea, vorbesc cu ea toata ziua cand stau acasa am mutat copacul langa biroul meu, si o mai bag in seama din cand in cand. Mersi pentru sfaturi. In curand o sa zboare
Deniissel întreabă: