| Lory987 a întrebat:

Am hamsteri si nu stiu cum sa ma joc cu ei!
Ma ajutati voi?

5 răspunsuri:
| jeann a răspuns:

Cumpara o pisica laughing

| asdfghjklo a răspuns:

Incearca sa i pui in pat. lasa i sa alerge pe acolo laughing vezi si tu. sunt hamsteri..sunt mici. nu prea ai ce sa le faci :-s

| smechera2 a răspuns:

Buna! Eu am un hamster.Am avut mai multi, vreo 21 si stiu cum ai putea sa te joci cu ei. Poti sa-i pui in pat, sub o plapuma si vei vedea ca ei o sa alerge. Poti sa le iei(de la magazinul de animale) o bila care are niste gauri pentru ca hamsterii tai sa poata respira si sa ii bagi in bila(evident ca are si o gaura pe unde o sa-i bagi).In aceasta bila poti sa ii lasi prin casa si hamsterii tai se vor rostogoli.Eu stiu ca hamsteri sirieni dorm ziua si noaptea se joaca.Tu poti sa te joci in aceste moduri indiferent de ce specie e. Sper sa te bucuri!

| Sheele a răspuns:

Eu am avut un hamster si era dulcic foc il lasam sa elerge in pat sau il puneam intr-o bila speciala de la petshop si il cheamam la mine. Daca ai doi hamsteri poti sa ii pui in bile diferite intr-un spatiu inchis sau sa faci o pista cu pereti de carton etc.Si sa faci intrecere cu ei

| Sheele a răspuns (pentru jeann):

Daca ai doi hamsteri poti sa ii pui in diferite bile de la petshop si sa ii lasi sa alerge prin casa sau sa faci o mica intrecere