| BIS99 a întrebat:

Am în cartier nişte căţeluşi de aproape o lună mici care nu au adăpost, adică le-am pus eu o cutie în care am băgat o plapumă care le ţine de cald acum, dar nu ştiu ce mă fac la iarnă cu ei. Aveţi voi soluţii? Să nu fie prea scump (să nu aduceţi vorba de cuşcă sau ceva). De mâncare, apă sau lăptic nu e problemă, le dau eu, dar nu ştiu ce fac cu adăpostul? Căci respectiva cutie la prima ninsoare se udă şi e bună de dat la gunoi. Mie milă de ei sad Cine dă o idee practică şi călduroasă ia fundiţă

12 răspunsuri:
| TechnologyWebBrowsing a răspuns:

Cauta o casa parasita si pune-i acolo toata iarna. Oricum e mai adapost decat in cutia aia. Si te mai duci tu sa le dai ce le trebuie. Sau daca vrei si te lasa parintii i-ai acasa.

| BIS99 explică (pentru TechnologyWebBrowsing):

Nu am de unde să găsesc aşa ceva, ştiu 2 la ţară dar eu stau la Iaşi şi nu pot găsi sad Părinţii nu mă lasă să am un câine curat apăi nişte maidanezi laughing

| Cat a răspuns:

Ai la dispozitie mai multe variante: suna la o asociatie de protectie a animalelor din orasul tau si spune-le despre catei. Ei ii pot lua in ingrijire, urmand sa le gaseasca un stapan.
Fa-le niste fotografii si lipeste un anunt cu catei de donat in magazinele de hrana pentru animale, la cabinetele veterinare si poate chiar in scoala ta. Chiar daca nu reusesti sa gasesti stapani pentru toti patru, poate unul va avea noroc.

| BIS99 explică (pentru Cat):

Am sunat la asociaţie, au zis că vin şi n-au mai venit. Alte idei?

| TechnologyWebBrowsing a răspuns (pentru BIS99):

Dui tu la asociatie.

| Cat a răspuns (pentru BIS99):

Mai insista sau transporta-i tu acolo, dupa cum ti-a sugerat si Wisz.

| BIS99 explică (pentru TechnologyWebBrowsing):

Problema e că mama lor e acolo şi dacă iau în braţe un singur pui şi ies din grădina în care stau ei vine după mine şi mârâie, iar dacă mă îndepărtez prea mult cred că şi muşcă. Alte idei?

| BIS99 explică:

Revin cu noutăţi: un domn generos i-a luat pe cei 2 mai dolofani, în schimb au rămas doi mai slăbuţi, dar foarte frumuşei. Tot nu ştiu ce să fac cu adăpostul? Help!

| BIS99 explică:

M-am decis împreună cu doi prieteni să facem altfel: ei aduc materialele şi eu fac cuşca. Am făcut o cuşcă super-izolată din beton cu polistiren şi multe ţoale înăuntru. Acum au unde sta micuţii happy

| BIS99 explică:

Până la urmă am convenit cu doi prieteni ei să aducă materiale iar eu să fac o cuşcă. Mi-au adus materialele, iar acum, singurul căţeluş care a mai rămas şi mama sa stau într-o cuşcă de 1.5 m lungime şi aprox. 1 m înălţime, din 3 straturi: lemn, polistiren şi beton.

| superman99 a răspuns:

Crede-ma mai bine iai gasi un proprietar mi sa intimblat si mie.

| BIS99 explică (pentru superman99):

Nu e cazul, sunt 4.