Cauta o casa parasita si pune-i acolo toata iarna. Oricum e mai adapost decat in cutia aia. Si te mai duci tu sa le dai ce le trebuie. Sau daca vrei si te lasa parintii i-ai acasa.
Nu am de unde să găsesc aşa ceva, ştiu 2 la ţară dar eu stau la Iaşi şi nu pot găsi Părinţii nu mă lasă să am un câine curat apăi nişte maidanezi
Ai la dispozitie mai multe variante: suna la o asociatie de protectie a animalelor din orasul tau si spune-le despre catei. Ei ii pot lua in ingrijire, urmand sa le gaseasca un stapan.
Fa-le niste fotografii si lipeste un anunt cu catei de donat in magazinele de hrana pentru animale, la cabinetele veterinare si poate chiar in scoala ta. Chiar daca nu reusesti sa gasesti stapani pentru toti patru, poate unul va avea noroc.
Problema e că mama lor e acolo şi dacă iau în braţe un singur pui şi ies din grădina în care stau ei vine după mine şi mârâie, iar dacă mă îndepărtez prea mult cred că şi muşcă. Alte idei?
Revin cu noutăţi: un domn generos i-a luat pe cei 2 mai dolofani, în schimb au rămas doi mai slăbuţi, dar foarte frumuşei. Tot nu ştiu ce să fac cu adăpostul? Help!
M-am decis împreună cu doi prieteni să facem altfel: ei aduc materialele şi eu fac cuşca. Am făcut o cuşcă super-izolată din beton cu polistiren şi multe ţoale înăuntru. Acum au unde sta micuţii
Până la urmă am convenit cu doi prieteni ei să aducă materiale iar eu să fac o cuşcă. Mi-au adus materialele, iar acum, singurul căţeluş care a mai rămas şi mama sa stau într-o cuşcă de 1.5 m lungime şi aprox. 1 m înălţime, din 3 straturi: lemn, polistiren şi beton.
Alenira întreabă: