| Bogdan_9316 a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Am cumparat o roata hamsteriilor sirieni are 18 cm... Si cand se da pe roata scartaie. Roata este din metal!
Am si cartonul acela cu care l-am cumparat. Oare daca ma duc inapoi cu el mi-l schimba?

Funda!

13 răspunsuri:
| ღĄиÐяeeαღ a răspuns:

Pune niste vasilina(intreaba-l pe tatal tau ) sau ulei acolo unde se prinde roata si nu va mai scartaii. Funda? puppy dog eyes

| Lykan a răspuns:

Nu daca ii desfacut nu il poti da inapoi si scartaie pentru ca asa fac toate chiar si amea si e din plastic scuze

| r0bEn a răspuns:

Incearca cu vasilina daca nu cumapara altalaughing

| LiviuuuXD a răspuns:

Poti pune niste ulei,niste sirop (nu dulce, ceva care sa nu atraga hamsterii, poate gasesti pe google) niste benzina, cateva stropuri va face bine, nu? Sau pune intr-un pahar 1 lingurita cu miere dulce,un strop de benzina, galbenus de ou crud si niste ulei, amesteca-le si dupa unge roata. Daca e rupta nu mai poti sa o duci inapoi, de aceea cauta sa vezi daca e desfacuta pe undeva, daca nu e du-o de unde ai cumparat-o si spune vanzatorului ca scartaie. Poti sa te duci si la vanzator, o sa iti spuna el problema.

| robiderobi123 a răspuns (pentru ღĄиÐяeeαღ):

Nu t-il schimba pentru ca am fost si eu din aceeasi problema.

| IepureleCuLopată a răspuns:

Cel mai bine ar fi să ungi rotița cu ulei fin, nu cel de bucătărie, ar fi perfect unul de la masina de cusut, deoarece acela este foarte fin, și nu este cleios.
Pui un pic de ulei pe rotiță ( punctul fix de unde se învârte, unde este prinsă roata aceea mare ), te poate ajuta eventual un părinte, sigur nu îți schimbă nimic la magazin, este ceva destul de normal.

| Turok90 a răspuns:

Să nu te pună naiba să te iei după Sillent2013 laughing. Pune cu o seringă 1-2 picături de ulei de gătit pe la încheieturile care scârție.

| JockerStoica a răspuns:

Nu este nevoie sa o schimbi si nici nu ar mai primio inapoi... dar totusi ai putea sa o ungi cu vaselina si nu va mai scartai asa ca iti doresc Succes.

| Bogdan_9316 explică (pentru Turok90):

laughing Da dar mentionez ca roata nu este rupta deloc. Nu-mai ca scartie si ma enerveaza. Dar am sa-ti arat imagini.

| Bogdan_9316 explică (pentru Lykan):

Nu e desfacuta roata deloc! Are si cartonul acela pe o parte cum l-am cumparat. Nici nu l-am desfacut.

| Lykan a răspuns (pentru Bogdan_9316):

Scuze am crezut ca era in ambalaj dar sa te mai intrem ceva de cat timp ai cumparato?

Răspuns utilizator avertizat
| Bogdan_9316 explică (pentru paulutz):

Uite poza ca nu e desfacuta! http://postimage.org/image/rgwe1t76t/