Sa ii duci cat mai repede la veterinar, de urgenta...
Mai cauta pisicile disparute... dar din cate stiu eu, cand o pisica sau un motan stie ca va muri, pleaca de acasa.
Imi pare rau dar nu mai ai ce face pisicile nu se dau cu solutie de purici ca si cainii, pentru ca ele se spala cu limba si linge solutia aia. Trebuia sa le cumperi curelusa la gat contra purici.
Nu e chiar asa...In general trebuie sa-i dai la gat pentru ca acolo nu pot ajunge...
Nu eu sau maicamea i-am dat ca noi suntem intregi la cap. Taicamiu e handicapat si imi vine sa il omor. Oamenii sunt mult mai rai decat animalele.El a dat curtea si pisicile cu solutie anti-purici.Eu plangeam si el a venit in bucatarie si ma intreaba de ce plang si i-am spus ca pisicile sunt pe moarte si el...a nu ca nu o sa moara. e cretin rau de tot. Si cu soramea de cand s-a nascut are ceva cu ea...
Lol, taică-tu are 1000 de puncte virtuale din partea mea.
Lăsând gluma laoparte, pot să-l dau şi eu cu verde de Paris pe la bot?
Da,de acord, cât mai repede la veterinar. Însă atunci când veterinarul nu e atât de aproape şi starea animalelor nu e atât de gravă, ştiam că poţi să le dai lapte şi se mai ameliorează. Câteva animăluţe mi-au fost otrăvite şi şi-au revenit cu lapte .
[Doar ziceam, ca un subpunct].
Da... dar la starea lor... acum nu ajuta laptele, daca saliveaza, si sunt pe jumatate moarte.
Da,total de acord, mi-am dat seama de starea lor.Am menţionat, dacă starea animalelor nu este atât de gravă...
Ba tu esti chior, am spus ca era noapte, nu am cum pana mea sa ma duc in toiu' noptii la veterinar minte de gaina, pana si gaina e mai desteapta.Si tu ai da pisica cu solutie anti-purici pentru curte inainte sa te informezi?
Gata.numai comentati...s-au dus i-a luat taicamiu azi dimineata, pe la 6. Multumesc pentru tot, in afara de nesimtiti care nu inteleg ce se intampla aici si comenteaza aiurea ca andoando.