| king5151 a întrebat:

Am niste motani, sunt mari cat de cat, au vreo 6 luni, credeti ca ii afecteaza daca nu mai au mama? Ii vad cam tristi

11 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

De cat timp ii ai?

Nu cred ca mai sunt prea afectati daca sunt despartiti de ea de mult, dar daca sunt proaspat despartiti si mediul este nou...Categoric sunt tristi.
Insa daca ii ai de mult si ei sunt tristi, inseamna ca ori nu le oferi conditii bune, ori au vreo problema medicala sau nu sunt multumiti de hrana pe care o primesc / le trebuie apa / au nevoie sa iasa afara.

Deja ii poti pregatii pentru castrare. Sunt suficient de mari (daca sunt sanatosi).

| king5151 explică (pentru Sophieka):

Pai ii am de cand s-au nascut sa spun asa, eu i-am crescut, doar ca am dat pisica pentru ca era foarte rea cu ei, nu le mai oferea afectiune, si nu ii mai vedeam rostul, azi am dat-o

| king5151 explică (pentru Sophieka):

Conditii au pentru ca ce mananc eu le dau si lor, sunt ft grasi

| J0B0MAT a răspuns:

Nu cred. Își vor reveni ei.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

La 6 saptamani pisicile si cainii pot fi despartiti de mama. Ai tai au 6 luni si mai ales daca a fost rea cu ei e mai bine asa.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pisicile sunt la vârstă matură animale solitare, nu de haită. Dar obezitatea este semn de boală.Nu este bine să le dai dieta ta, ci mâncare adecvată lor. în plun pisica este un animal de pradă, de teren, nu de apartment. Iar dacă nu, în apartament să aibă un traseu pe diverse nivele pe care să poată să facă mișcare.

| Kaonashii a răspuns:

Sunt tristi pentru ca nu te joci cu ei cumpara o undita sau un ghem

| Catrice a răspuns:

Problema e la tine ca nu înțelegi ca la 6 luni mama se detașează de ei și de aceea e agresiva cu ei

| Alina0124 a răspuns:

Dacă ai dat-o recent, pisoii se obisnuisera cu ea și ii simt absența. După un timp or să uite și o să-și revină.

| Tatiana2af a răspuns:

Le e doar dor de ea. Așa erau si ai mei la început dar după vreo 3-4 săptămâni s-au acomodare

| Sophieka a răspuns:

Intr-o alta postare spui ca au 3-4 luni...