| SilentRain a întrebat:

Am o pisică care isi mută puiutii ', problemă e că o găsesc mereu în casă, nu o vreau în casă.
În magazia în care am pus-o, i-am facut un culcuș îi las ușă deschisă, are mâncare si apă.
Nu știu ce să fac cu ea.
Mi-e si frica sa pun mana mereu pe puiutii de mata ca isi pierd mirosul.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E inchisa bine magazia? Poate ii dau tarcoale motanii si nu se simte in siguranta. Motanii omoara puii...

| SilentRain explică (pentru anonim_4396):

Ziua îi las ușă deschisă, iar noaptea o închid
Pisica asta mi-a mâncat zilele am pus-o si pe hol, dar tot în casă isi mută pui

| Celcestietot a răspuns:

Aflasem mai demult ca asta cu mirosul este un mit, ceva fals.

| DanaDaniellllla a răspuns:

Da lasă pisicuții in pace, ce ai cu ei. Măcar când sunt micuți sa îi lași în casă. Poate sunt șobolani sau șerpi in magazie de nu vrea să îl lase acolo, de ce ești căpcăun?!

| SilentRain explică (pentru DanaDaniellllla):

Are purici si face mizerie în casă, daca te doar asa tare inima, ti-o trimit tie!
Nu is șerpi pe acolo 100%

| DanaDaniellllla a răspuns (pentru SilentRain):

Un animal de companie se îngrijește, nu se lasă cu purici și nespălat și nevaccinat. Foarte urât comportament ai față de animale. De ce o mai ți in curte dacă nu ai grijă de ea, să îți prindă șobolanii?! Grotesc

| SilentRain explică (pentru DanaDaniellllla):

Madam grotesc e sa judeci o situație fără sa o cunoști în totalitatea, e o mâță vagaboanda mi-a fost mila sa o las in strada cu bebeluși de mâță, mi-e nici îmi plac matele, nu cunosc nimic despre obiceiurile lor, incer sa am grija de ia cat de bine pot, nu am cuii sa o dau și nici sa o las in strada nu e ok chiar dacă nu e animalul meu
Zii unde stai ca ți-o dau tie și sa mergi tu cu ia la veterinar sa o bagi în casa etc, ca dacă nu faci asta e grotesc

| DanaDaniellllla a răspuns (pentru SilentRain):

Lasă grotescul și judecata că nu ești în stare să ai grijă de un animal. De-aia ai rațiune să analizezi și să condamni indivizi, ca și tine, ce nu au grijă de animale, dar le țin în curte. Vrăjeală aia că e maidaneză și chipurile îți e milă de ea la mine nu merge. Sunt ONG-uril pentru animale abandonate și maltratate. Oribil indivizi îs aceea ce chinuie un suflet nevinovat