- Mitzy
- Pufi
- Bitzi
- Lola
- Loly
- Dolly
- Flofy/ flufy
- Minnie
- Misy
- Sisy
Cam atat. Funda?
Mumu,printesa,alintata,pegas(nu ala era un cal scuze) nu stiu kity, zgubu, bubu nu stiu
Kitty
Lolla
Zoe.
Sammy
Sasjha
Amber
Cloe
Donna
Bella
Lilli
Cookie.
Amy
Sisi
Molly
Lulluu'
Patiiii.
Hey! Super ca ai o pisica, ador pisicile! Eu am avut o pisica siameza pe care am iubit-o enorm, si i-am pus numele de Luna, nu stiu daca e un nume ciudat, dar mie si acum ii place. hehe Acum as vrea sa-mi iau un motanel somalez, chiar daca am de invatat si pentru facultate, sper sa pot avea grija de amandoua. Anyway daca nu-ti place nici numele de pisica care imi place mie, sper sa gasesti un nume care sa-ti placa tie si ideal pentru tine. Toate cele bune iti doresc!
Eu am 2 pisicute: pe cea mare o cheama Adela, asta pentru ca semana cu o pisica a prietenei mele pe care nu a mai gasit-o, iar pe cea mica:Suzy, si a fost foarte receptiva la numele asta.a raspuns din prima
Yuki, Pinki, Irma, Enma, Mitza, Sora, Nimf, Alpha, Artemis, Sonny, Katara, Lolly, Kamy, Ami, Molly.
Cam asta am in minte acum
Serafina,Mity,Lolly,Sisi,Cichita,Molly poate iti place unu din astea... daca da inseamna ca is nasa pisicutei tale FUNDA?
Esti cam pretentioasa la nume draga am vazut ca la nimeni nai dat funda mai bine o lasi cu autor necunoscut decat sa ai atetea pretenti...
Hmmm Pooi Poti incerca : miky, Kitty, Maddie, Magie, ToMiTsSa..Nu mai stiu sper ca ti-au fost d folos:-s
E nume de baiat.
Nee Aveam o pisica si asa se chema
Buna ^^
Uite cateva:
-Anabelle
-Tiffany
-Isis
-Anais
-Maya
-Nina
-Ruby
-Yoyo