| Dafii a întrebat:

Am o problemă cam gravă. Am nişte câini la bunica care nu sunt hrăniţ corespunzător absolut deloc! Bunica nu îi hrăneşte cum ar trebui, însă ţine la ei! Dar, cum afecţiunea nu ţine de foame am decis să vă adresez următoarea întrebare : Ce mâncare aş putea cumpăra pentru ei? Adică mai sunt 2 luni până mă duc, stau aproape toata vara acolo. Aş vrea să îi ajut cu mâncarea, să mai pună şi ei ceva pe ei... Când merg acolo, cu câteva zile înainte strâng pungile de lapte de la şcoală şi le aduc vreo 20 şi ceva, mai nou le aduc şi pateu. Dar este foarte puţin pentru ei. Unde mai pun că mai are şi pisici... Dar ele mai vânează câte ceva, insă sunt totuşi suflete şi trebuiesc hrănite. Vara, când dormeau le mai dădeam din ce mâncare facea bunica, vărămiu fiind complicele meu ). Ş le dădeam acolo să le umplu castronul. Dar, totuşi aş vrea să îi ajut, deci ce mâncare să le cumpăr?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai usor si fara bataie de cap, le poti cumpara mancare de caini, sunt foarte sigur ca si la magazinul din satul bunicii tale. Acea mancare are toate de toate in ea, caini se vor bucura.

7 răspunsuri:
| artagonlord a răspuns:

Eu zic uite asa, duci cate cutii de lapte poti, si la caini le pui o paine uscata bine ca asa le placebig grin si daca pot sa le faci o supa, niste oase intro oala si cu niste ceapa si ce mai ai prin casaCAND LE DAI LAPTELE DOAR LAPTE CU PAINE SAU PURINE, SUPA DIMINEATA CU UN COS SI SEARA LAPTE CU PAINE USCATA, spuneai ca is la tara poti sa te duci cu ei la plimbare pe campie, unde unde este iarba, in caz ca au problema la stomac mananca iarba, la pisici le place mult lapetele, ajunga numa lapte sa le dai daca spui ca mai vaneaza ceva.

Sper ca ti-am fost de ajutor,
P.S.pt alte meniuri da-mi pm sa-ti zicbig grin

| artagonlord a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa scti ca nu este sanatoasa mancarea care o cumperi de la magazin, te-ai uitat vreo data pe eticheta sa vezi cate E-uri si alte porcari contine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru artagonlord):

Si mancarea care o mancam noi si poate ii dai si cainilor e tot plina de e-uri sa stii.De e-uri nu scapa nimeni. Si laptele care il colectezi are un procent de conservanti in el, pentru ca s-ar strica imediat, in fine, alegi ce vrei.Eu am vrut sa ajut.happy

| artagonlord a răspuns:

Dafii alegerea ramane la tine dac vr sa alegi propunerea mea da-mi fundatongue daca nu dai lui ramon2473

| totElodia a răspuns (pentru artagonlord):

"ceapa"?! ceapa poate ucide un caine. Daca nu stii, nu mai raspunde la astfel de intrebari...

| totElodia a răspuns (pentru artagonlord):

Buna. In supermarketuri gen Carrefour sau Metro gasesti mancare de caini Lolo 10 kg (sac- 39, 43 ron) sau Dog & Blu - Meat 10kg (47, 62 ron) sau Darling sac 15 kg (82, 79 ron). De asemenea la magazin de mezeluri, carne de vita, de pui, in magazine unde se vand carne, carnati, piept de pui etc gasesti oase de pui/ vita ( 3 lei kg), gaturi de pui (ieftine, de asemenea) sau carcase de pui. Le poti lua la kg sau la 10 kg sau mai mult.

| artagonlord a răspuns (pentru totElodia):

Ceapa nu ucide cainilaughing tear ucide si pe tine...