Se pot otravi, sigur ca da. Deci eventual iti iei un caine sa le fugareasca, altfel le gatesti niste chiftele in care le bagi ceva otrava (n-as putea sa-ti zic ce, ca nu stiu). Sau le prinzi, le urci in masina si le duci la 100 de km de unde stai intr-un alt oras. Sau arunci cu pietre dupa ele pana le nimeresti... Metode sunt, fii inventiv.
Iar pentru cei care au scris ca "vai, cum sa otravesti pisicile...", voi nu stiti ca in razboi oamenii de foame mancau si caini si pisici. Nimeni nu pare sa stie ce inseamna viata, traim cu totii in bubble life. (bubble house, bubble car, bubble job.etc.)
Doamneunde a ajuns lumeasa otraveasca pisicile pentru ca ii vin in curtedoamne...saracile
Nu otravi pe nimeni... doar vorbeste cu vecinii sasi ia pisicile acasa... sau puneti un ciine rau de paza care sa le sperie.
Sper ca nu ai vorbit serios la faza cu otravitul! Cum ai putea sa faci asa ceva?
Sa otravesti o pisica?:O hai ma da`o`n... cum sa le otravesti? nu aveti un fel de protectia animalelor sau ceva in genu acolo? nu ecarisaj.adapost de animale.sa vina aia sa le ia.nu sa le otravesti.sa nu crezi ca sunt ceva nebuna care lupta pentru drepturile animalelor da nici chiar asa. le otravesti da tot o sa fie alte pisici care o sa vina, ce`o sa faci? o sa le omori pe toate? nu prea ai ce face
Ce mha?
sa otravesti?
sa iei o viata sau mai multe?
doamne ce oameni sunteti?
ce mizerie face mha?
dar dc vin? a? ca nu vin ele asa toate deodata sa faca la tine mizerie.
ori leai dat mancare ori altceva de obisnuiesc sa vina la tine in curte.
decat sa omori mai bine fa altcv.curata dupa ele!
Nu le otravi! nici chiar asa..., de ce nu iti iei un caine mai mare, sigur le goneste! sau pune capcane in curte, de ex, pune niste mancare in niste custi care se inchid atunci cand intri in ele!, nu e prea bine sa le omori, faci un lucru rau si poti sa mai ai probleme si cu prorectia animalelor!
Cine esti tu sa hotarasti pentru viata acelor pisici?
Cu ce drept le iei tu viata?
Are cine sa hotarasca si pentru ele nu trebuie sa faci tu lucru asta.
Cum poti sa pui o asemenea intrebare?
Doamne zici ca te mananca niste pisici, ce oameni!
Urasc oamenii ca tine!
Daca vrei sa scapi de ele ia-ti dracului un caine care sa le sperie, ce e asa de greu?
E greu sa gandesti, e foarte greu!
Inca ma mai tot mir...cum poti pune o asemnenea intrebare? sa otravesti niste pisicutze nevinovate...auzi ce prostie
ce urasc oamenii ca tine! imi fac scarba cu ideile lor! sa ajunga in iad!
Vorbeste cu vecinii tai, pune-ti alarma la masina, ia-ti un caine orice numai nu le otravii. Sunt doar niste fiinte fara aparare, nu vor sa iti faca rau. Mi se pare un lucru groaznic sa otravesti un biet animal si mie mi-au otravit vecinii 2 catelusi.
Cauta o solutie, orice numai nu le face rau!
Otravestete singur mai bine!
daca ai fi pus intrebarea asta in los angeles sau california ai fi primit inchisoare pe viata!
dar marog...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul
Cat de prost e mihai asta!
darga daca nu ai aflat ink numai suntem in razboi sa mananci pisic, caini.etc!
da poate esti in urma!
Si eu am probleme cu o pisica am prins-o si am dus-o cu masina la 2 km si iar a venit si se tot suie pe masina azi abia am spalat masina si nenorocita s-a urcat pe ea pe geam pe plafon, i-am spus si propietarului dar vad ca nu intalege daca o prind ii rup capu in gard acolo nu am omorat niciodata dar credeti-ma ca imi vine sa o fac intr-un final nu as omorao dar daca o prind va fi vai de ea am sa dau de cateva ori de pamant sau sa o arunc de pe un pod in apa
Incearca cu ulei de eucalipt. Trasezi o linie cu ulei pe unde nu vrei sa treaca pisicile. Am vazut asta intr-o emisiune despre curatenia in camin din SUA. Iar daca vrei sa strangi pisicile intr-un anumit loc este uleiul de lavanda. Eventual trantesti o sticluta de ulei de lavanda in curtea proprietarului pisicilor sa stea numai la el daca si le-a luat si nu se ingrijeste sa le creeze un loc pentru defecatie in ograda lui.
Timp de 3 ani 2 pisici mi-o mancat peste 100 de porumbei... creste tu 100 de porumbei, chinuiete 3 ani, cumparale mancare, ai grija de ei ca sa se ingrase pisicile vecinilor