Trebuie sa fie un cabinet veterinar deschis astazi, cauta bine pe internet si du-te cu el, fiindca pana luni poate se agraveaza.
Http://www.zooland.ro/cum-salvam-cainele-care-se-ineaca-4011
Sper sa îți fie de folos.
Te înțeleg perfect vecinul meu luna terecuta din cauza la niște terenuri care trebuie sa le împartă cu tata si pentru ca le-a pierdut pe toate a început să-mi otrăvească caini pana avum mi-au murit vreo 7
Incearca sa te duci si la magazinele de genu, de exemplu ZooMania, ca poate acolo mai lucreaza veterinari (eu stiu de un caz) si te pot ajuta.
Sunt cabinete veterinare care lasă un nr. de telefon în caz de urgență, indiferent de oră. Verifică cele mai apropiate cabinete dacă au afișat acest număr.
Cred ca a inghitit accidental un os ceva s-a blocat.
trebuie sedat usor si pe urma intervenit. cauta in orasul tau un veterinar, au numarul de tel afisat, du te la un mag de produse pentru animale si ia de acolo un nr de tel. al unui veterinar magazinele astea colaboreaza cu veterinarii
Dacă are ceva blocat... încerca să-l scoți...Cu mana da-i limba într o parte și încearcă cu o penseta sau cu degetele dar ai grija ca e periculos într un fel. Blocajul îl poți împinge și mai tare.
Sau.
Cainii de talie mica si medie vor fi apucati de membrele posterioare, ridicati si scuturati usor, astfel incat sa nu le lezam articulatiile. Cainii de talie mare vor fi ridicati de membrele posterioare, dar sprijiniti pe cele anterioare. La fel ca mai sus, ii scuturam usor, sperand ca blocajul va fi eliminat.