Pai daca nu ai acvariu il poti pune intr-un borcan mai mare si in rest fa cum ti-a zis cel care ti la dat ca e bine. Il poti descrie cum arata? Sa stiu ce peste ar putea fi ( marime, culoare, tipul cozii).
Scz ca nu am raspuns mai devreme; am aflat ca e peste Betta. Pt ca am observat ca s-ar putea sa ai experienta, ar fi bine sa ii cumpar un alt peste sa aiba companie (am tot auzit ca s-ar putea manca). Ms
Pestii Betta sunt foarte teritoriali si ar fi bine sa nu ii iei companion. Poate o femela sa faca puii. Masculii Betta se tin separat de alti pesti ca ceilalti pesti ii mananca codita si aripioarele. Succes!
Ii trebuie un furtun care sa-i bage aer - si pestii respira o parte din el si un motoras electric care il produce, iar mancarea de la magazinu de mancare pentru animale si apa o schimbi dupa ce te lamureste cel de la pet shop.
Nu e acvariu ci "borcanel", si inca unul forte mic, deci nu cred ca ar incapea nici un furtun; am un singur pestisor; mancarea am primit-o de la cei care mi-au adus pestele, nu de la pet shop. M-ai fi lamuric complet daca ar fi fost acvariu. MS
Probabil aveai ceva mai marisor nu imi imaginam un borcanel, asa nu va trai mult pentru ca nu are conditiile necesare.
Cata674 întreabă: